Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş , bu hafta içi akşam saatlerde korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Tektaş için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Selçuk Tektaş’ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra Çağla Şikel, Bülent Serttaş, Burhan Çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Tektaş’ın tabutunun üzerine Fenerbahçe bayrağı konuldu. Kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan Alişan ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Zaman zaman ayakta durmakta zorlanan yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Camiye gelenlerden helallik istendikten sonra cenaze namazı kılındı. Selçuk Tektaş’ın cenazesi kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

Cenazeye katılan şarkıcı Bülent Şerttaş, “Alişan’ı, annesi ve babasını tabii şuan anlayamıyorum… Allah kimseye yaşatmasın. Nur içinde yatsın. Buradaki herkes ‘böyle güzel insan tanımadık’ diyor. Allah aşkına aşı olun. Şu dertten kurtulalım, bakın gencecik insanlar gidiyor, lütfen aşı olun” dedi.

Şarkıcı Burhan Çaçan da “Allah anasına babasına sabır versin. Alişan kardeşime sabır versin. Ölüm hepimiz için ama genç olması gerçekten hepimizi çok üzdü. Ben de kovid geçirdim. Kimisi hafif geçiriyor, kimisinin akciğerine iniyor. Kardeşimin de öyle olmuş akciğerlere inmiş, dikkat etmek gerekiyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Alişan ile telefonda görüşerek kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Görüşmede, Selçuk Tektaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.

Aynı zamanda birçok ünlü isimde üzüntülerini paylaştı.

Gerçekten çok ama çok acı bir kayıp Alişan ve ailesi için.

Bende rahmetli Selçuk u yakinen tanırdım. Bir çok kere güzel günleri beraber paylaştığımız oldu. Bende onu hep o gülen gözleriyle hatırlayacağım.

Allah mekânını nur yapsın inşallah.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.