Birçok projede başarılı performansıyla ilgi toplayan Özge Özpirinçci ile yazıma başlıyorum. Başarılı oyuncu 2014 yılında yine kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftimiz bu mutlu birlikteliklerini sonunda evlilikle taçlandırmıştı. Burak Yamantürk ile mutlu evliliğini sürdüren ünlü oyuncu, 2021'in aralık ayında kızı Mercan'ı kucağına aldı. Çiçeği burnunda anne, kızı ile ilgili paylaşım yapmayacağını defalarca söylese de bu kuralını sonunda bozdu ve minik kızını sevenlerine gösterdi.


Şimdi sırada Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk gibi çocuklarını sevenleriyle paylaşan bir başka ünlümüz var. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, 2011 yılında dünyaevine girmiş 2017 yılında da ani bir kararla boşanmışlardı. Bu dönemde çift ikiz bebekleri oldu. Çift, kızlarını her zaman gözlerden uzakta büyütmeyi tercih etti. Şimdiler de ünlü çiftin ikizleri kocaman olan oldu ve 10 yaşına girdiler. Doğum günü kutlamalarında çocukları Maya ve Toprak’ı sosyal medyada paylaşa Tuba ve Onur’un sevenleri tarafından büyük beğeni topladıklarını gördüm. “Ayrılsak da çocuklarımızla her zaman bir aradayız” mesajını verdiler .

2013 yılında 'Çalıkuşu' adlı dizinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, ilişkilerini 2017'de nikah masasına taşımış, oğulları Karan'ı Nisan 2019'da kucaklarına almıştı. Eşiyle yoğun bir çalışma temposunda olan Özçivit çifti fırsat buldukça çocuğu Karan ile dışarı çıkıyorlar. Bu hafta içi ünlü çift hep beraber dışarı çıktılar ve kendilerine o günü oyun günü olarak belirlediler. Çocukları ile güzel vakit geçiren Özçivit çiftinin mutlulukları kocaman bir maşallahı hak etti.

Bu hafta ünlülerimizin çocukları ile beraber vakit geçirdikleri bir hafta oldu.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü işe kalın…