Yaprak Dökümü dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Tolga Karel, her şeyi ardında bırakarak Amerika'ya gitmişti.

Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başladı.

Üstelik Türkiye’de yapımcılar tarafından ilgi gören aranan bir oyuncuyken Amerikaya gitti. Üstelik ardında kulak arkası edilmeyecek kadar ciddi kazançları bırakarak…

Türkiye’de ciddi bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncu artık bir TIR şoförüydü. Aynı zamanda Amerikalı bir bayanla evlenip çocuk sahibi olmasıyla beraber sıradan bir baba da olmuştu.

Gece-gündüz, yaz-kış demeden TIR’ını sürdü ve parasını kazandı.

Yakışıklı oyuncu verdiği röportajlarda "Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım" dedi.

Ünlü oyuncu önce evini aldı. Şimdi de Amerika'da bir şirket kurdu.

Evine 320 bin dolar ödeyen Tolga Karel Amerika'da kaldığı süre içerisinde 6 TIR satın aldı ve kendi lojistik firmasını kurdu.

Karel, hayalinin 2026 yılında 100 araçlık bir filo kurmak olduğunu da söyledi.

Amerika da kaldığı sürede hayallerine adım adım kavuştuğunu görüyoruz. Türkiye’de bulamadığı mutluluğu, huzuru Amerika’da bulmuş gibi görünüyor.

Sevgili okurlarım siz bu konuya nasıl bakarsınız bilmem ama benim bakış açım şöyle; Sen Türkiye’de aranan, deli gibi bir hayran kitlesine kavuşup ve çılgın paralar kazanırken bir den bire valizini toplayıp dünyanın öteki tarafına göç ediyorsun. Bu gerçekten çılgınlık. Bu çok büyük bir risk. Tolga Karel bana göre cesur bir yürek.

Kendisini yakınen tanırım. Her zaman farklıydı. Bu farklılığını bir kere daha gösterdi. Sevgili arkadaşım Karel’i gönülden kutlarım. Yolun açık olsun cesur yürek!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…