Hatırlarsanız Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında bir türlü bitmeyen kavgaları bir çok kere yazmıştım. En son yazımda bu kavga bitmez demiştim. Dediğim gibi de oldu.

Gelin bir hatırlayalım bu çiftin ilk günlerini ve bu hafta yaşanan son olayın ne olduğunu.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 2016'da aşk yaşadığı Feyza Aktan ile aynı yıl Mart ayında nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018'de dünyaya gelmişti.

Çift daha sonra şiddetli geçimsizlik iddialarıyla 2019 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Hatırlarsanız bir önceki yazımda da yazmıştım Feyza Aktan, ünlü oyuncuyla evli olduğu yıllarda Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'in sahibi, olduğu DNZ araç kiralama şirketine ait bir aracı kullanmaya başladı. DNZ filo yetkilileri Özcan Deniz ile boşanan Aktan'ın kullanımında olan aracın iadesi için Aktan'a noter aracılığıyla ihtarname çekerek, aracın iadesini istemişlerdi.

Daha sonra ihtarname sonrası Aktan, karşı bir ihtarname göndererek, aracın tüm giderlerinin Özcan Deniz tarafından karşılanması gerektiği, Deniz'in şirket yetkilisi olduğu ve bu şirket aracılığıyla aracın kendi kullanımına tahsis edildiğini kaydetmişti. Aracın, protokol sonrası İstanbul Aile Mahkemesi tarafından kendisine tahsis edildiğini ifade eden Aktan, aracı teslim etmeyeceğini beyan etti.

Bu aşamadan itibaren karşılıklı inatlaşma başladı ve bunun üzerine DNZ şirket yetkilileri olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusuna bulunmuştu.

Bu hafta gelinen yer, Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz, sahibi olduğu şirket tarafından yengesi Aktan'a tahsis edilen aracın iade edilmediğini, üstelik araca zarar verilerek trafik cezalarının da ödenmediğini belirtti. Deniz'in şikayeti sonucu Aktan'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bakalım bu inatlaşma nasıl sonuçlanacak. Açıkçası bende sizler kadar merak ediyorum.

Şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın.