Bu hafta magazin dünyası biraz karışık.
Ünlülerimizin bu hafta hayatlarında suçlamalar, ayrılıklar, kavgalar gibi bir çok tatsız olay yaşandı.
Anlayacağınız bir karışık durum söz konusu magazinin renkli isimlerinde.
Şimdi sırası ile bir göz atalım neler yaşandı bu hafta.

Rol arkadaşı Merve Dizdar'ın Gürhan Altundaşar ile üç yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Uğur Uzunel, hakkındaki iddialara isyan etti.
Uzunel, "Merve sevdiğim bir arkadaşım, bu konu kapansa iyi olur, ayıp bence.
Merve'nin durumu ne bilmiyorum? Bu konuları konuşmaya değmez, benle alakalı bir durum değil" dedi.
Bu açıklamanın içeriliğine baktığımda ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum. Bakalım dumanı tüten bu haberde ateş mi olacak kül mü göreceğiz. Bu tür olaylar magazin dünyasında çok uzun süre saklı kalmaz. Er yada geç gerçek ortaya çıkar.

Şimdi sırada benimde yakın arkadaşım olan bir isim var.Mesleğini hakkı ile yapan çok başarılı bir model ve sunucu olan Elif Ece Uzun.
2019'da nikah masasına oturan ünlü manken Elif Ece Uzun ve iş insanı Mehmet Tuş, geçtiğimiz yıl ikizlerini kucaklarına aldı. Ancak bir süre sonra evliliklerinin üzerine kara bulutlar dolaşmaya başladı. Ünlü mankenin eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisine defalarca şiddet uyguladığını söyleyip, eşi için 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Ardından çift boşanma kararı aldı. İkilinin boşanma davası bu hafta içi görüldü. Duruşmaya Elif Ece Uzun avukatı ile katılırken, Mehmet Tuş ise duruşmaya katılmadı.
Bu davaya asıl damgasını vuran olay duruşma çıkışında yaşandı.
Davada tanık olarak dinlenen basın danışmanı Şenay Şaşmaz ise gazetecilerin haber yapmasına mani olmak için önce sözlü, sonra fiziki müdahalede bulundu. Basın danışmanı, gazetecilerin telefonuna vurarak görüntü almalarını engellemeye çalışıp onları tehdit etti.
Gerçekten enterasan anlamsız bir karışık durum bu yaşanan.Bakalım bu saygısızlık ne ile sonuçlanacak..
Şimdi de sırada bir yap bir boz diyeceğimiz bir aşk hikayesi var.
"İstanbullu Gelin" dizisinde hayat verdiği 'İpek' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Dilara Aksüyek, geçtiğimiz aylarda "Arka Sokaklar" dizisinin 'Tekin'i Onur Bay'a gönlünü kaptırmıştı. Aralarındaki 9 yaş fark olması neden ile çok konuşulan Dilara Aksüyek ile Onur Bay , bir dargın bir barışık ilişki sürdürüyordu.Bugünlerde yine ayrıldıklarını güzel oyuncunun şu sözleri ile anladık.
"Ben o sayfayı çoktan kapattım. Siz hala orada mısınız?" ifadelerini kullandı.
Biz nerede kaldığınızı anlamadık ki.
Bir küs bir barışık olmanızdan bizim başımız döndü. İki gün sonra nerede kaldıklarını bir kere daha göreceğiz diye düşünüyorum.
İşte bu hafta bir karışıktı magazinin renkli dünyası. Önümüzdeki hafta havaların daha da ısınması ile magazin külisleride ısınacağı benziyor.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.