Entegrasyonla birlikte Bitdefender Antivirüs, AWS müşterilerini korumak için kötü amaçlı yazılımların, sıfırıncı gün saldırılarının, kötü amaçlı faaliyetlerin ve diğer siber güvenlik tehditlerinin tespitini sağlayacak. 

Her ölçekten ve tüm sektörlerden kuruluşlar, iş yüklerini giderek artan bir şekilde buluta geçiriyor. Gartner, geçtiğimiz yıl yalnızca yüzde 30 olan yeni dijital iş yüklerinin yüzde 95'inden fazlasının, 2025 yılına kadar bulutta lokal platformlarda konumlandırılacağını tahmin ediyor.  

ŞİRKETLERİN DEĞERLİ VERİLERİNİN BULUNDUĞU BULUT ORTAMLARI DAHA FAZLA TEHLİKEDE 

"Siber saldırganlar, giderek kuruluşların değerli verilerini daha fazla bulutta bulunduğunu bildikleri için genel bulut iş yüklerine yönelik saldırılarını artırıyor" diyen Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, “Bitdefender teknolojisinin Amazon GuardDuty ile entegrasyonu, saldırıları ortamlarında bir yer edinmeden önce durdurmak için doğru ve gerçek zamanlı tehdit tespiti sağlayarak kuruluşların bulutta daha fazla siber dirençli olmalarına yardımcı oluyor” ifadelerinde bulundu.