Beşiktaş evinde ağırladığı Gaziantep’i Batshuayi’nin 67. dakikada attığı golle mağlup etti. Üç puanı hanesine yazarak sıralamada 6. sıraya yükseldi. Maçı Beşiktaş kazansa da maçın önüne VAR hakemleri geçti.

VAR mısın yok musun hikayesi. Acun’un kutuyu açma hikayesine döndü. Kutudan tavşan çıkacak. VAR hakeminin Emirhan’ın sırtına basıp düşürmesinde penaltıyı es geçmesi. Hele Vetrih’in Batshuayi’nin ayağına kasıtlı basmasını VAR'ın görmemesi. Larin’in milimle olan ofsaytını görmesi. Beşiktaş’a karşı yapılan oyunları net olarak gösteriyor.

Çifte standart eyyam sporun mücadele ruhunu bitiriyor. Lig böyle mi dizayn ediliyor veya iddia bunun neresinde? Gördük ki VAR taraflı.

Hafta içi Başkan Ahmet Nurçebi'nin VAR hakkındaki açıklamalarının gerçekliğini üç gün sonra sahada yaşamış olduk.

Liderin 17 puan gerisindeki Beşiktaş’tan bu kadar mı korkuyorlar?

2021’i üç kupayla tamamlayan Beşiktaş’ın bu başarısında ne hakem ne VAR'ın etkisi oldu. Tam tersi verilmeyen penaltı kırmızı kartları görmüştük.

Başkanın Önder Hoca’yla sözleşme yapmasını Beşiktaşlı gençler için bir fırsat olduğunu, iflas etmiş bir ligde geleceği kurtarma adına bir fırsat olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş Gaziantep karşısında etkili oyun oynamasa da mücadelesiyle üç puanı almasını bildi. Önder Hoca’ya imzayla üç puanı hediye etti.