Beşiktaş Gaziantep deplasmanında geçen haftaki oyunundan uzaktı. İlk devre adeta iki takım da uyudu.

Maçta hakemin yanlış kararı pozisyon üretmekte vasat bir oyun sergileyen Beşiktaş’ın Gaziantep ceza sahası içinde verilmeyen penaltısıydı. Kenan'a yapılan faul net penaltıydı. Hakemin görmemesi kadar VAR'ın  görmemesi de  şaşırtıcıydı. Ceza sahasında yapılan net faulü görmeyen VAR neyi görecek merak ediyoruz.

İlk devre Gezzal ve Salih’in beklenen oyunu oynamaması Beşiktaş’ın oyununu etkiledi. İlk devre berabere bitti. İkinci devre iki takım da hücumu düşününce oyun zevki ortaya çıktı ama iki takım da topu filelerle buluşturmadı. Sergen Hoca 67. dakikada oyuna müdahale ederek yeni transferleri Alex, Batshua ve Gökhan'ı oyuna soktu ama skoru değiştiremedi.

71. dakikada sahada fenalaşan Nsakala herkesi çok korkuttu. Ona ilk müdahaleyi yapan Necip sahanın her şeyi gibi cankurtaran gibi sahaya girip Nsakala’nın nefes almasına yardımcı oldu ve alkışı haketti. Bu olay iki takımın da oyun konsantrasyonunu bitirdi. Son 15 dakika oyunun hakimi Gaziantep oldu. Fakat net pozisyonlar yakalasa da golü bulamadı. İki takım da bir puana razı oldu.

Siyah-beyazlılar, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı ve sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Beşiktaş Gaziantep deplasmanındaki kazanamama serisini 3 maça çıkardı. Beşiktaş ilk uyarıyı Gaziantep’te iki puan bırakarak almış oldu. Sezonun ilk puan kaybını yaşayan Beşiktaş, puanını 4’e yükseltti. Sergen Hoca’nın ve oyuncuların bundan sonraki maçlarda dersler çıkaracağını düşünüyoruz. Geçmiş olsun Nsakala.