Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçından sonra deplasmanda oynadığı Antalya karşısında ilk devre siyah ikinci devre beyaz bir tablo çizdi.

İlk devre 2-0 geride bitirdiği karşılaşmayı ikinci devre 3 gol atarak Antalya’dan evine üç puanla döndü. Şampiyonlar Ligi maçından sonra rotasyonlu kadroyla maça başlayan Sergen Hoca, sağ bek Necip'in sakatlanması, Mehmet Topal'ın sağ beke geçmesi, Mehmet Topal’ın da 36. dakikada yerini Rıdvan'a bırakması ile iki sol beki sağ bekte oynatmak zorunda kaldı. İlk devre Beşiktaş’ın vasatın altında top oynamasında; Gökhan Töre’nin her topu ezmesinin, Kenan’ın ve Salih’in de orta sahadaki pas oyununu oynayamamasının etkisi büyüktü. Bu kötü oyun karşında 42. Dakikada Antalyaspor Wright ile golü buldu. Beşiktaş golün şokunu atlatamadan 45. Dakikada da Veysel’in şık kafa vuruşu filelerle buluştu. Beşiktaş üç dakikada kalesinde iki gol görmüş oldu. Antalyaspor 45+ 3. Dakikada da Wright’in Mert ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atamayınca devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci devre Sergen Hoca iki değişiklikle başladı. Sergen Hoca, Gezzal ve Larin'i oyuna alıp Kenan’ı kenara alarak ikinci devreye başladı. İlk devre bir şut çekemeyen Beşiktaş ikinci devreye golle başladı. Larin’in boşa kaçan Rıdvan'a attığı pas Rıdvan'ın düzgün vuruşu 49. dakikada skoru 2-1’e getirerek Beşiktaş'ı adeta ateşledi. Baskı kuran pres yapan önde basan bir Beşiktaş seyretmeye başladık. 60. dakikada Larin’in vuruşu direğe takılınca Beşiktaş golü kaçırıyor. 65. dakikada Fredy’nin geri pasında araya giren Batshuayi topu filelere yollayınca skor 2-2 oluyor ve Beşiktaş oyunun tamamen hakimi oluyor. 75. dakikada Batshuayi’nin pası Gezzal'ın müthiş vuruşunda topu filelere göndererek Beşiktaş'ın üçüncü golü oluyor.

Beşiktaş iki sıfır geriye düştüğü maçta ikinci devre üç gol atarak üç puan alarak büyük takım refleksini gösteriyor. Bu geri dönüşte oyuna sonradan giren Rıdvan, Gezzal ve Larin’in katkısı yüzde yüz oluyor. Sergen Hoca’ya da  ders oluyor. Üç puan ve bu geri dönüş için tebrik ediyoruz.