Beşiktaş bu sezon hedefsiz kaldığı kadar hiçbir sezon kalmadı herhâlde. Başkan Ahmet Nurçebi’nin Sergen Hoca’yı yolladıktan sonra üç buçuk ay amatör takımın hocasıyla Beşiktaş’ı yönetmesi, Türkiye kupasından elenmesi, ligde Avrupa kupalarına katılma şansı kalmayınca yine yeni sezon planlamasını hedef küçülterek Valerian, İsmael’le görüşerek Beşiktaş’ın hocası olarak getirtmek zamanında alkışladığımız başkanın çıtayı ne kadar düşürdüğünün en güzel örneği.

BAŞKAN SEÇİM ORTAMINA GİRDİĞİ İÇİN AKILLI DÜŞÜNEMİYOR HERHÂLDE

Fikret Orman’ın, Yıldırım Demirören’le dirsek temasına geçmesi başkanlık yarışının çok renkli görüntülü olacağının göstergesi gibi.   Fikret Orman’ın Beşiktaş'taki son dönemleri, şampiyon olmuş şampiyonlar Ligi’nde oynayan Beşiktaş’tan Şenol Hoca’nın yollanması için yapılan kulisler çabuk unutulmuş!!

Şampiyonlar Ligi’nde yenilgisiz gurubu lider bitiren en çok gol atan, en çok galibiyet alan iki şampiyonluk kazandıran Şenol Hoca geçen sezonu üç kupayla kapayan Beşiktaş’ı alt yapı hocasına teslim eden yönetimin ve başkanın böyle giderse konumu da tartışılmaya başlayacak gibi.

Başkan Ahmet Nurçebi’nin yeni yönetimde mutlaka Serdar Adalı’yı ekibine dahil etmesi lazım. Beşiktaş’a Queresma, Pepe, Adriano'ları kazandıran Serdar Adalı gibi vizyonlara tekrar ihtiyaç var. Avrupa’dan üçüncü sınıf hoca yerine Türk futbolunu Beşiktaş’ı bilen Beşiktaş'la kan uyumu yakalayan Şenol Hoca takımın başına getirilmeli ve yeni bir maceradan kaçınmalı.  Kartal yeni sezona şampiyonluk için başlamalı geç olmadan yeni sezon için transfer ve yapılanma başlamalı.