Süper Lig'in liderliğine konan Kara Kartal, Sergen hocayla adeta küllerinden yeniden doğdu. Rizespor karşılaşmasında mazideki muhteşem günlerine dönmüş gibiydi. Karşılaşmayı 6 golle kazanırken, son 5 maçta kalesini gole kapatması, 12 maçta 10 galibiyet alması ve toplamda 37 gol atması, ligde en çok gol atan takım olması liderliğin tesadüf olmadığını da gösteriyor. Lderlik, inanmanın, çalışmanın ve Sergen hocanın başarısı.

Sezon başlangıcında en çok eleştirilen takılmalırın başında gelen Beşiktaş, bugün tüm taraftarlarının haklı gururu  oldu. En son 30 yıl önce Ali Gültiken bir maçta 4 gol atmıştı. Gol şovun yaşadığı Rizespor karşılaşmasında Larin'in 4 gol atarak 10 gole ulaşması, Abubakar'ın toplamda 8 gol atması, Metin-Ali-Feyyaz dönemindeki gibi takım olgusunun en büyük etkisiydi.

Annesini kaybeden Abubakar'a, Kovid tedavisi gören Başkan Ahmet Nur Çebi'ye moral olan takım, maça çok istekli başladı. Bu sezonun geride kalan maçlarındaki en güzel futbolunu oynadı. Bunda Rize defansının bireysel hatalarının da etkisi oldu. 19. dakikada Abubakar'ın pası, Oğuzhan'ın asisti, gecenin yıldızı Larin'in perdeyi açan golünü getirdi. Golden sonra Abubakar'ın kaçan pozisyonları olsa da, 31. dakikada Rize defansının hatasını, araya giren Larin değerlendirdi ve kalecinin üzerinden aşırtarak topu filelerle buluşturup skoru 2-0'a getirdi. Devre arası molaya bu skorla gidildi.

İkinci yarıda da Beşiktaş oyuna güzel başladı ve seri paslarla rakip kale önünde tehlikeler yaratmaya devam etti. 56. dakikada Abubakar'ın asistini yerden düzgün bir vuruşla köşeye gönderen Oğuzhan, Rizespor kalesinin filelerini 3. kez havalandırarak takımın gol şovuna katkıda bulundu.x

79. dakikada Rize savunması geriye dönmek isterken, araya giren Larin topu filelere yollayınca Beşiktaş, skoru 4-0'a getirdi. Bu gol Larin'in de 3. golü oldu. Larin, coşmaya devam etti ve bu golden 4 dakika sonra Rizespor savunmasının arasına girerek düzgün bir vuruşla skoru 5-0'a taşıdı.

89. dakikada 19 yaşındaki gen Hasiç, ceza sahası dışından sert bir vuruşla jeneriklik bir gol attı ve top "90'dan" diye tabir edilen yerden  fililerle buluşarak skor 6-0 oldu.

Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, maç fazlasıyla liderliği ele geçiren Gaziantep'ten, liderliği tekrar alırken, takımın moralleri de üst seviyeye çıktı. Larin, Abubakar, Oğuzhan ve Hasiç'in performansı üst seviyedeydi. Takım olarak mükemmel bir oyun izlettiler. Ata transfer sözonunun başlaması, Mandzukic'in Beşiktaş'la anılmaya başlanması, liderlik kadar Başektaş taraftarını da heyecanlandıran gelişmelerdi.

Takımda birliği sağlayarak, zor günlerden bugünlere getiren Sergen hocayı ve tüm oyuncuları tebrik ediyoruz.