Süper Lig’in 26. hafta maçında Beşiktaş evinde ağırladığı Altay’ı 64. dakikada duran toptan Gezzal’ın sağdan kullandığı korner vuruşunda Vida’nın kafa vuruşuyla golü buldu.
Beşiktaş zor da olsa üç hafta sonra üç puan sevincini yaşadı. Geçen haftaki kadrodan dört oyuncuyla oyuna başlayan Beşiktaş yedi eksikle oynadığı oyunda ilk devre pozisyon vermese de ikinci golü bulamayınca rakibin baskısını her maçta olduğu gibi bu maçta da gördük.
72. dakikada önce Kenan’ın sonra Alex’in aynı dakika içerisinde topun direkten dönmesi Beşiktaş’ın bu sezon direklerden dönen18. topu oldu.

Beşiktaş Altay maçında pozisyonlar bulmasına rağmen kaleci Ersin’in ikinci devredeki kurtarışları etkiliydi.
Beşiktaş’ın son buruşlarında Altay kalecisinin de bir gol yemesine rağmen performansı alkışlanacak seviyedeydi.
Maçın son dakikalarında ve uzatmada Altay oynadı Beşiktaş seyretti. Uzatmanın son dakikalarinda bu defa şanslı olan takım Beşiktaş’tı.
Sergen Hoca’dan sonra Önder Hoca’nın da çözemediği sorun defansın arkasına atılan hızlı top ve hücumda kaptırılan toplardı. Evinde Altay’ı zorlanarak yenen Beşiktaş Sivas maçında deplasman fobisini yenecek mi izleyip göreceğiz.
Sergen Hoca’dan sonra Önder Hoca’ya Başkan Ahmet Nurçebi'nin güvenini kazanıp kazanamadığını sezon sonunda göreceğiz. Serpil Hamdi Tüzün gibi Önder Hoca’nın önünde tarihi bir fırsat var.