Geçen sene Özcan Deniz ve eski eşi Feyzan Aktan evliliklerinin daha başında bu evlilik uzun sürmez demiştim.

Boşandıkları andan itibaren de yine buradan aralarındaki sürtüşme bitmez diye yazmıştım. Bir kere daha yanılmadım.

Gelin Özcan Deniz ve Feyza Akman arasında neler yaşanmıştı ve bu hafta ne oldu bir göz atalım.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 2016'da aşk yaşadığı Feyza Aktan ile aynı yıl Mart ayında nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018'de dünyaya gelmişti.

Çift ilerleyen dönemlerde şiddetli geçimsizlik iddialarıyla 2019 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Feyza Aktan, evli olduğu yıllarda Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'in sahibi, olduğu DNZ araç kiralama şirketine ait bir aracı kullanmaya başlamıştı. DNZ filo yetkilileri Özcan Deniz ile boşanan Aktan'ın kullanımında olan aracın iadesi için Feyza Aktan'a noter aracılığıyla ihtarname çekerek, aracın iadesi istedi. Tabi ki bu iade işlemi Özcan Deniz’in bilgisi dahilinde olmuştur.

Daha sonra İhtarnameye cevap olarak Feyza Aktan da karşı bir ihtarname göndererek, aracın tün giderlerinin Özcan Deniz tarafından karşılanması gerektiği, Deniz'in şirket yetkilisi olduğu ve bu şirket aracılığıyla aracın kendi kullanımına tahsis edildiğini belirtti.

Kavga iyice kızıştı ve DNZ şirket yetkilileri olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusuna bulundu.

Savcılık ta, olayla ilgili soruşturma başlattı. Eski eş Aktan'ın soruşturma kapsamında ifadesine başvuruldu. Aracın eski eşi Özcan Deniz tarafından kendisine hediye edildiğini, aralarındaki boşanma protokolünde bu durumun açıkça belirtildiğini söyledi.

Karşılıklı beyanlardan sonra savcılık, Deniz'in kendisine ait olmayan bir aracı protokolde tahsis etmesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu belirtti. Güveni kötüye kullanma suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen Aktan, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Yani anlayacağınız iki taraf da sinirler, inatlaşmalar, tahammülsüzlüklerle dolu bir döneme daha girdi.

Buradan bir kere daha söylüyorum bu yaşananlar sadece buz dağının görünen tarafı. Daha neler yaşanacak bekleyip göreceğiz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…