Öncelikle tüm okuyucularımın geçmiş Ramazan Bayramını canı gönülden kutlarım.

Bu haftaki yazımda hangi ünlümüz nerede sahne aldı ve bayramda sahnelerde yaşananları aktaracağım.

İlk sıradaki ünlümüz Ajda Pekkan! Süper star, Bodrum’da gerçekleşen konseri ile bayramın ilk gününe damgasını vurdu. Şarkıları ve sahne şovlarının yanı sıra güzelliği ile de sevenlerini büyüledi. Pekkan, konserin en sonunda tüm sevenlerini yanına çağırıp hepsine dokunarak bayramlaştı. O anlarda birbirinden renkli görüntüler yaşandı.

Bodrumda sahne alan bir başka sanatçımız da 4 kez kanseri veren Açelya Elmas. Sanatçı, bu bayram da Bodrum'da sahneye çıktı. Sağlık problemleri sonrası Bodrum'a yerleşen Elmas, "2 senedir Bodrum'da yaşıyorum. İki film projesiyle setlere dönüyorum. Çalışmak beni dinç tutuyor. Hastalık sürecimi geride bıraktım. Artık hayallerimi gerçekleştirme zamanı" dedi. Bende bir kere daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Şimdi de KKTC’de bir göz atalım. KKTC’de her bayram olduğu gibi bu bayram da ünlüler geçidi vardı.

KKTC’de sahne alan şarkıcı Kubat, sahneye çıkmadan önce yapılan röportajlarda "Nerede o eski bayramlar!' sorusuna “Eski bayramlar unutulmaz. Şimdi dijital dünyaya geçtik. Bunun da avantajları var. Mesela annem Belçika'da. Sabah bütün ailemi aradım. Hepsiyle görüntülü konuştum. Bayramlar, kıymet bilene hiçbir zaman değişmez" diye yanıt verdi. Bence haklı da…

KKTC sahne alan bir başka isim Berdan Mardini. Kıbrıs sahnesi öncesi havanın güzel olmasını fırsat bilen şarkıcı kendisini serin sulara bıraktı. Yeni bir aşka yelken açan Mardini, "Hayatımda biri var. Ben ilişkisini ortada yaşayan biri değilim. Aşık olacağım insan bakımlı olmalı" dedi. Yakın zamanda evliliğinde yaşadığı tatsız olayları çoktan unutmuş görünüyor. İnşallah aradığı mutluluğu bulur.


Kıbrıs'ta bayram konseri veren bir başka sanatçımız da Fatih Ürek. Ürek, sahne öncesi biz gazetecilerle ve orkestra ekibi ile bayramlaştı. Bizlerle sohbet eden sanatçı "İlk albümden bugüne 30'uncu sanat yılını kutluyorum, ilk sahneye de 35 sene önce çıktım. Serdar Ortaç ünlü olmadan önce beni sahneye izlemeye gelirdi, ben ona mikrofon verirdim, o ışık onda vardı. Serdar ünlü olmadan ilk bestesini ben okudum." diyerek sanatçı dostu Serdar Ortaç’ı da böyle onurlandırıp daha sonra sahneye çıkarak tüm sevenlerine güzel bir akşam yaşattı.

Geride bıraktığımız bayram haftası sanatçılarımız ile bol sohbetli, sahneli ve güzel geçti.

Nice bayramlara tekrar kavuşmak üzere,

Şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın…