Bir gün gecikmeyle de olsa, tarihinde nice zaferler bulunan şanlı milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlar, hep birlikte milletçe nice zaferler yaşamayı temenni ederim.

Beşiktaş, ülke genelinde bayrağımızın coşkuyla dalgalandığı Zafer Bayramı'nın kutlandığı günün akşamında, Partizan karşısında 3-0'lık muhteşem bir futbol zaferi kazandı ve motivasyonumuzun artmasına katkı sağladı.
Sadece skorla değil, oynadığı futbolla eski Beşiktaş'ı hatırlatan bir oyunla da sevindirdi milyonlarca taraftarını. Tribünlerin futboldan aldığı keyifle yansıttığı coşku da görülmeye değerdi. 

* * * 

Oğuzhan, 2015-2016 sezonunu anımsatan golü ve zekice gol sevinciyle kendisine son dönemde yapılan eleştirilere çok güzel bir cevap verdi. Medel'in inanılmaz enerjisiyle takımdaki her açığı kapatması, Pepe'nin golcü misali her maçta duran toplarda muazzam derecede etkili olması, gözümüzün nuru genç Utku kardeşimizin ilk Avrupa maçını gol yemeden tamamlaması, Gökhan'ın ve Quaresma'nın ilerleyen yaşlarına rağmen en çok efor gerektiren kanat bölümünde çok istekli olmaları ve sürekli birşeyler aramaları günün mutlu eden gelişmeleriydi.

* * *

Şahsen beni en mutlu eden olay ise alınan net galibiyetin Sırp holiganların ırkçılığını görmezden gelen UEFA'ya, 30 Ağustos'ta en güzel cevabın verilmiş olmasıydı. 

Transfer konusuna gelirsek; Şenol hocanın da dediği gibi bu dönemde gelenden çok giden önemli. Takıma bir türlü aşısı tutmayan Love, yatarak para kazanma peşinde koşan Mustafa Pekdemek gibi Beşiktaş'a verecek hiçbir şeyi kalmamış, takıma yük olan isimlerden kurtulmak gerekiyor.

Sezon başı kampına alınmayan ve satış listesinde ön sıraya konulduktan sonra profesyonelliğiyle "kurtarıcı" haline gelen Negredo'ya yardımcı, Larin'e yol gösterici bir forvet transferi, Şenol hocayı da, taraftarı da çok rahatlatacaktır.

* * *

Son olarak yeni transferimiz Adem Ljajic'e değinirsek 13 milyon euro değeri olan, İtalya liginin en çok kilit pas ve tehlikeli şut atan oyuncusunu üstelik 26 yaşında olan bir 10 numarayı 1.2 milyon euroya kiralayıp 6.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile Beşiktaş formasını giydirmek bir transfer başarısıdır, tebrik ederim. Umarım bu başarı kalan saatlerde Mustafa Pekdemek ve Love'la yolları ayırırken de devam eder ve yeni bir forveti takıma kazandırarak futbolun tüm cephelerinde yeni zaferlere imza atarız.