Magazin dünyasında yine bir evlilik hüsranla sonlandı. Magazin kulislerinde bir süredir boşanıyorlar haberleri dolaşıyordu. Bu çiftimiz sahnelerin sevilen ismi Sıla ile yemek dünyasının ünlü şefi Hazer Amani.

Açıkçası benim için sürpriz bir şey olmadı. Bu çift için de hatırlarsanız "bu evlilik uzun sürmez" demiştim. Gerçekten de uzun sürmedi, yaklaşık 11 ay oldu.

Bende istemem insanların evlenip boşanmasını. Ama bu evliliğinde sürmeyeceği başından belliydi. Çünkü Sıla çok ama çok kötü bir birliktelikten çıktı. Olaylı bir aşk, olaylı bir ayrılık yaşadığını herkes iyi hatırlayacak. Bu kötü ilişkiden hemen sonra intikam alırcasına diğer evliliğin içine girdi. En azından bende bıraktığı izlenim buydu. Yine bana göre ve o zamanda yazmıştım Sıla ve Hazer Amani ikilisi bir birine uymayan çiftti. Bugün gelinen duruma bakıldığında ne kadar haklı olduğumu bir kere daha gördüm.

Şimdi o döneme ve şimdiyi bir kes daha hatırlayalım;

Sıla Gençoğlu, 29 Ekim 2018 tarihinde o dönem sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek savcılığa şikâyetçi olmuştu. İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca Ahmet Kural hakkında 'hakaret', 'tehdit', 'basit yaralama' suçlarından toplam 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı.

Bu dava uzun sürdü ve Sıla ile Ahmet Kural arasında dolu dizgin başlayan aşk sonrasında bütün çirkinliği ile tüm Türkiye nin konuşulan magazin olayı oldu. Sonunda herkes kendi yoluna gitti ama bu olay magazin arşivlerinde yerini aldı. Daha sonra Sıla Ahmet Kural’ a inat çok sürmeden Hazer Amani ile aşk yaşamaya başladı.

Gelin şimdi de bu dönemi bir hatırlayalım;

Sıla'nın Hazer Amani'yle birlikte olduğunu ilk kez belli ettiği konuşması "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum" açıklaması ile oldu. Daha sonra Sıla, "Kalbiniz dolu mu?" sorusuna "Benim kalbim hep dolu" yanıtını vermiş. Bu açıklamalardan sonra kısa bir süre içinde evlilik kararı aldılar. Çift mesut bahtiyar bir şekilde evlendiler. Ne yazık ki bu evlilik gördüğünüz gibi 11 ay sürdü.

Sıla ve Hazer Amani boşanma kararlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu "haber"in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik."

Sevgili okurlarımız bu evliliğin daha önce söylediğim gibi bu duruma geleceği baştan belliydi. Umarım bir dahaki sefere yanılan ben olurum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...