Koskoca bir yıl yine su gibi akıp gitti.

Ömrümüzden bir sene daha eksildi.

Hem kendi hayatımızdan hem magazin dünyasında acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bıraktık.

Bir çok ünlümüzü eleştirdik. Eleştirdiğimiz ünlülerimiz kadar alkışladıklarımız da oldu.

Gelin isterseniz geride bıraktığımız ve hafızalarımızda kalan magazin haberlerine söyle bir göz atalım..

2016 yılının en çok konuşulan olayı ve hala tazeliğini koruyan darbeden sonra ünlülerin darbeye verdikleri tepkiler oldu.

Darbe girişimi sonrası ünlülerin tepkileri, Yenikapı mitingine gidenler, gitmeyenler...15 Temmuz süreci sanat dünyasın da ciddi etki gösterdi..

2016 yılının en acı ölümlerinden biri Türk sineması tarihine damga vuran en önemli yıldızlarından Tarık Akan'ı kaybetti. 66 yaşında aramızdan ayrılan Tarık Akan, ardında 111 film bıraktı. Usta sanatçı, Hababam Sınıfı, Yol, Ah Nerede ve Canım Kardeşim gibi pek çok filmle Türk sineması tarihine adını yazdırmıştı.

Tarık Akan dan sonra hâlâ acısını içimizde taşığımız ve çok taze olan Erdal Tosun'un son derece talihsiz bir şekilde kaybetmemizdi. Üstelik bir başkasının dikkatsizliği yüzünden trafik kazası sonunda ünlü oyuncuyu kaybettik.

2016 yılında uzun süre konuşulan bir başka magazin haberinin iki tarafı da çok meşhur isimler.

Bu iki meşhur isim biri basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi eski manken Demet Şener. Bu iki ünlü ismin almış olduğu boşanma kararı en çok konuşulan magazin haberleri arasındaydı. Evlenmeden önce eski sevgilisi Demet Akalın'ı Demet Şener'le aldatan Kutluay'ın Şener'i de aldatması basına yansıyan boşanma sebebiydi. Şener'in açıklamalarına göre çift uzun süredir kötü giden evliliği çocuklar nedeniyle devam ettirmişti.Gerçi bu konu ne kadar 2016 yılında kalmış olsa da hala bitmedi.Yani yeni yıl 2017 de de daha konuşacagız.

2016 yılının en dikkat çeken haberlerinden birisi de evlenmez dediğimiz ünlülerimizin evlenmeleriydi.

Bu isimlerin başında özellikle hiç beklenmedik şekilde peş peşe evlenen Tarkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Mahsun Kırmızıgül bizi oldukça şaşırttı. İnşallah bu ünlülerimiz 2017 yılını  mutlu mesut bitirirler. 2016 yılı özellik ünlü sanatçı Ebru Gündeş'e manevi olarak pek yaramadı.

Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş ile evliliğinin geleceği merak konusu olmuştu.

Mahkemesi ABD'de devam eden Reza Zarrab, Ebru Gündeş'le boşanacaklarını açıklamıştı. Ardından çok geçmeden Ebru Gündeş'in, Ufuk Ceylan'la ilişki yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Fakat bu da Gündeş tarafından yalanlandı. Ebru Gündeş'in üstünden kara bulutlar bir türlü eksilmedi.

İnşallah 2017 yılında o kara bulutların yerini bereketli mutluluk dolu sağnak yağmurlar, bol güneşli günler alır...

2017'nin koskoca bir yıl boyunca yazılarımı okuyan siz değerli İstanbul Gazetesi okurlarına ve güzel ülkeme huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Hastalıklardan uzak sağlıklı, mutluluklarımızın bol olduğu  bir yıl olsun!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın