Erkan Petekkaya'nın Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı ve alkollü olduğu için görevliler tarafından uçaktan indirildiği iddia edildi.

O anlar başka bir yolcu tarafından an ve an cep telefonu kamerasıyla çekilmiş.

Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya'nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya'nın uçaktan inerken 'Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye...Vallahi ben yapmadım.' demesi dikkat çekti.

Erkan Petekkaya'nın videosunu izleyen yapımcı Mustafa Uslu, Petekkaya'ya destek oldu ve şu ifadeleri kullandı.

"Yazıklar olsun sana bunu yaşatanlara, Adam gibi adam Erkan Petekkaya... Arkadaşım, dostum... Sen, 'ben yapmadım, ben yapmadım' derken benim yüreğim acıdı. Yazıklar olsun sana bu tezgâhı kuranlara. Hepsini Allah'a havale ediyorum" dedi.

Erkan Petekkaya'yı tanıyan biri olarak ve görüntüleride izleyen biri olarak bende bir kaç bir şey söylemek istiyorum.

Erkan Petekkaya sanat camiasında tanıdığım adam gibi adamların başında yer alır. Petekkaya'nın bu videodaki sözleri masumiyetini iliklerime kadar hissettirdi. O an sanki bana yapılmış gibi ezildim, büzüldüm. Erkan Petekkaya kimseyi kırmayacak kadar narin, iyi kalpli, egosuz bir ünlümüzdür. Gerçekten yazıklar olsun böylesi bir adama bunu yaşatana. Hiç mi Allah korkunuz yok sizin, Hiç mi vicdanınız yok?. Erkan Petekkaya düzgün durdukça adamın üzerine bu kadar gidilmez. Bakıyorum yine de ya sabır diyor ve o altın gibi kalbinden yine de kötü bir adam çıkmıyor. Ben kendi adıma geçmiş olsun diyorum adam gibi adam Erkan Petekkaya..

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.