Öncelikle geride bıraktığımız onbir ayın sultanı Ramazan-Şerifi geride bıraktık. Bu vesile ile tüm müslüman aleminin Ramazan
Bayramını kutlarım. Bütün kanallarda devam eden diziler sezon tatiline girdi. Okullarında tatile girmesi ve bayram tatilinin de araya girmesi ile ünlüler soluğu yazlık yerlerde almaya başladı. Yaz sezonu oldukça hızlı ve hareketli başladı.

Yaz tatilinin başlamasıyla beraber beraberlikleri çok konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli konuşulmaya yazında devam
ediyor. Aşk yaşadığı Defne Samyeli ile beraber Bodrum'da tatil yapan Cem Yılmaz, bu hafta içi Türkbükü'nde bulunan doğal ürünler marketinden çıkarken görüntülendi. Daha önceki günlerde ünlü çift teknede baş başa göz gözede görüntülenmişti. Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ile çok mutlu olduğu her halinden belli oluyor.Bakalım bu aşk yaz bitmeden bitecek mi yoksa kışa da devam edecek mi?

Ünlüler dünyasından Bensu Soral ve nişanlısı Hakan Baş, Galatasaraylı Semih- Yasemen Kaya çifti ile Ege turunda objektiflere takılanlar, magazin sayfalarında yerlerini alan ünlülerimizden. Günlük kirası 2500 Euro olan 27 metrelik bir tekne kiralayan dörtlü, Göcek’teki Hamam Koyu’nda görüntülendiler.

Tatilci ünlülerimizin içinde en dikkat çekenlerse Hülya Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu oldu. Hülya Avşar, Ayvalık’taki yazlığında eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra ve köpeği Tombiş ile bu yazın ilk poz verdiler. Fotoğrafı Avşar kızı Instagram hesabından kalp emojisi koyarak paylaştı. Hülya Avşar ile evliliğini 2005 yılında bitiren Çilingiroğlu 10 aydır oyuncu Seda Sevin ile birlikte olmasına rağmen yazın ilk pozunu eşki eşi ile verdi.

Birce Akalay, ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinin final yapmasıyla soluğu Bodrum’da alan ünlülerimizden oldu. Bu hafta Gümüşlük’te görüntülenen oyuncu gün boyu kano yaptı. Sevgilisi Can Tunalı ise plajda voleybol oynadı. Akalay kısacık kestirdiği saçlarıyla dikkat çekti. Birce Akalay ve sevgilisi Can Tunalı da bu yazın ilk günlerinde objektiflere erken takılan ünlülerimizden oldu.

Anlayacağınız yazın geldiği bu ilk haftalarda ünlülerimiz hiç zaman kaybetmeden soluğu yazlık mekanlarda ve denizde aldılar. Bana göre bu yıl ünlülerimiz yaz tatiline çok erken başladı. Bu yaz kesinlikle çok hareketli magazin haberlerine gebe gibi görünüyor.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.