Yıllar bazı ünlü kadınlara tesir etmiyor, dokunamıyor. Yaşları sadece nüfus cüzdanların da yazıyor...

İlk sırayı sahnelerin vaz geçilmez ismi Ajda Pekkan alıyor.

Ajda Pekkan 1946 doğumlu. Kısaca 73 yaşında. 3 saat sahnede kalıyor, dans edip şarkı söylüyor. Ne sesi bozuldu,ne de eli yüzü! Yemesine, uykusuna, sporuna yani A dan Z ye her şeyine son derece dikkat eden süper star yaşlanmıyor. Süper starı ünlü oyuncu Nebahat Çehre takip ediyor. Ünlü oyuncu 1945 doğumlu. 74 yaşında. Süper star Ajda Pekkan'dan bir yaş da büyük. Yıllar onu eskiteceğine gençleştirip güzelleştiriyor. Magazin habercilerinin Ona taktığı "yaşı olmayan kadın" lakabını da hak etmiyor değil.

Sırada sahnelerin kıpır kıpır yerinde durmayan kadını Yonca Evcimik var. Yaşını hiç göstermemek' diye bir tabir vardır ya... 56 yaşındaki Yoncimik bunun en şahane örneği. Hala alımlı hala seksi bir kadın. Yıllar Yonca Evcimik'e hiç uğramamış. Yeşilçamın güzel kadını Hülya Koçyiğit'i unutmak mümkün değil. Beyaz perdenin efsanesi yetmiş yaşın üstünde bir yaşa sahip. Ünlü oyuncu 1968'de 'Sarmaşık Gülleri'ndeki halini hale koruyor. İki torunu, bir de torununun çocuğu olmasına karşın onunda kapısını yaş hiç çalmamış gibi görünüyor.

Sahnelerin güzel sesi, seksi sanatçısı Ayşegül Aldinç! Sanatçı 1957 doğumlu, 62 yaşında. Dün ne kadar seksiyse bugün de o kadar seksi... Yıllar dişiliğine hiç dokunamadı. Hala fit ve güzel. Her dönem kendine hayran bırakan ender kadınlardan biri. Bin bir kere maşallah diyelim.

Şimdi de sırada Semiha Yankı var. O eski bir cambaz. Fiziği o yılların hediyesi. Altmış yaş üstünde olan sanatçı görenleri güzelliğiyle hayran bırakmaya devam ediyor. Bu yaz özellikle sosyal medyasında hiç çekinmeden her fırsatta mayolu, bikinili fotograflarını göğsünü gere gere koydu. Gerçekten yaşına rağmen Semiha Yankı'nın bu fotograflarını görenler kendisine Maşallah demeden geçemiyor.

Çok geçmişe gitmeden yukarıdaki ünlülerimize göre daha genç olan ama o da yaşı söylenince şaşırtanlardan biri şarkıcı Göksel var. Şarkıcı Göksel bu hafta mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı. Tatil sezonunu geç açan Göksel'in mayolu pozuna binlerce yorum ve beğeni geldi. Göksel'in fiziği de şarkılarından sonra tam not aldı. Tatil yaparken hayranlarını da ihmal etmeyen Göksel, mayolu pozuyla oldukça yorum aldı. Sesiyle yıllardır gündemde olan Göksel, bu kez fiziğiyle de çok konuşuldu. Yıllardır ekranlarda olan Göksel fiziğiyle dikkat çekince ünlü sanatçının yaşı merak konusu oldu. Göksel tam 47 yaşında. Yaşına rağmen fiziğini görenlere maşallah dedirten ünlülerimizden.

Bütün yaşını göstermeyen ve bu satırlara sığdıramadığım diğer ünlülerimize bir MAŞALLAH da bizden gelsin.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...