2018 yılının ikinci haftasını geride bırakırken  magazin dünyasında ilginç olaylar yaşandı.

İlk sırada uzun zamandır aşk hayatında istediğini yakalayamayan ünlü Türkücü Ali Şan var. Ali Şan en son bir nişanlılık yaşadı. Ve " bu sefer evleniyor" dediğimizde nişanlar atıldı.

Ünlü Türkücü attığı nişandan kısa bir süre önce kalbini aynı dizide rol aldığı güzel oyuncuya kaptırdı. Böyle kısa bir sürede dolu dizgin aşk yaşamaya başlayan Ali Şan yakın dostlarını endişelendiriyor.

En endişeli olanların başında  "Dostlar Mahallesi" dizisinde rol alan Çağla Şıkel var. Ünlü model dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Çağla Şıkel, Alişan'ın, Buse Varol'la ilişkisiyle ilgili de şunları söyledi:

"Aileleri tanıştı. Alişan'a 'Hızlı adım atma' diyorum ama insan o duyguyu tadınca engel olamıyor. Karakterleri birbirine yakın. İnşallah güzel bir yuvaları olur."

Umarım ki Ali Şan bu sefer gerçekten aradığı mutluluğu  bulmuştur! İnşallah birliktelikleri  evlilikle biter  ve bir ömür boyu  mutlu olurlar! .

Şimdi de sizlere şöhretin getirdiği şımarıklığın bir örneğinden daha bahsedeceğim.

Söz dizisinde Ateş karakterini canlandıran Eren Vurdem, bu hafta içinde bir gece Mecidiyeköy'deki polis kontrol noktasında durduruldu.

Gazetecileri görünce alkol muayenesini reddeden oyuncu, "Gerekirse karakola giderim ama gazeteciler buradayken o cihazı üflemem." dedi.

Polisin ısrarlı tutumuyla alkol metreyi üfleyen oyuncu, 0.11 promil alkollü çıktı.

Oyuncu, bunun üzerine araçtaki sevgilisini taksiyle gönderdi.

Alkol sınırını aşmadığı tespit edilen oyuncu, ardından lüks aracının gazına yüklenip "Pati çekerken resmimi çekin ki havalı çıkayım." dedi.

Türkiye' nin  duygularına dokunan bir dizide oynuyorsun. Bu attığın caka, dizide yüklendiğin misyona hiç yakıştı mı?! Ne oldu gazetecilere rağmen Türk polisi görevini yaptı ve sana paşa paşa üfletti. Daha sonra havalı araban ve kibirli kişiliğinle "Pati çekerken resmimi çekin ki havalı çıkayım" diyerek bastın gittin. Bu Türk halkı ve magazin basını sana öyle bir ders verir ki, öyle bırak havalı resminin çıkması, rüzgarda uçuşan saçının teli bile çıkmaz!!! Sonra magazinci gazetecilerin bulunduğu bölgelerde gezersin bir kare resmin çıksın diye. Biz böylelerini çok gördük bu camiada.  Benden söylemesi...

Her zaman mütevazı olan, her yerde, her mercide tercih edilen ve saygı duyulup geçerli olandır... Bu böyle biline!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın