9 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

9 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 9 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 9 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda stresli bir sürece giriyorsunuz. Düşünceler arasında kalıyorsunuz ve bu kararsızlık atacağınız adımları etkiliyor. Özel hayatınızda ise sürprizler sizi bekliyor. 

BOĞA BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş arakadaşlarınızın duygularına duyarlı olacaksınız. İyi bir dünleyici olup, sorunlara çözüm getirdiğiniz bir dönemdesiniz. Altıncı hissiniz bu aralar çok kuvvetli. Özel hayatınızda davetsiz misafirlere hazırlıklı olun. 

İKİZLER BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün atacağınız tüm adımlarda başarılı olacaksınız. Kendinize güvenmek sizi problemlerin üstesinden gelmede büyük avantaj sağlıyor. Özel hayatınızda kendizine aşırı güvenmeniz size bazı problemler yaşatabilir. 

YENGEÇ BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir döneme giriyorsunuz. Özel yaşamınızda ise eski defterleri kapatma zamanı.

ASLAN BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Maddi sıkıntıların ortadan kalkması size nefes aldırıyor. Tartışmalardan kaçınmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. 

BAŞAK BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün maddi konularda şanşlı gününüzdesiniz. Özellikle iş hayatınızda yeni yatırımlar sözkonusu. Kararlarınızda cesur olmak size önemli avantajlar sağlayacak.  Yaptığınız işe göre sizden talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmeler le sizde yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Ailevi konularda yaşanacak küçük tatsızlıklara dikkat.

TERAZİ BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İş hayatınızda bugünlerde gergin ve sıkıntılı günler sizi bekliyor. Yanlış anlaşılmalar ve kararsızlıklar sizi olumsuz etkileyebilir. Sabırlı ve kararlı olmak bu dönemi geçirmenize yardımcı olacaktır. Parlak zekanızı sizin için neyin gerekli, neyin gereksiz olduğunu, kendinizi rahat ve güvende hissetmek için ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek; girişimde bulunmanız gerektiği için kullanmalısınız.

AKREP BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugünlerde iş hayatınızda çok büyük süprizler sizi bekliyor.  Alacağınız yeni kararlarla üyük anlaşmaların ve süreklilik arz edecek kazançların altına imza edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşk yücelip hayatınızı sarıp sarmalamaya başlıyor. İlişkinizde yaşanan krizleri tam anlamı ile aşmanıza ve size olan sevgisinin katlanarak artacağı günlerdesiniz.

YAY BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Son zamanlarda oldukça duygusal günler yaşamaktasınız. Hayatınızı, şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgulama dönemine girebilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, Kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz.

OĞLAK BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün işinizle ilgili konularda emin ve kararlı adımlarla yürümelisiniz. Size yönelik hiçbir davranışı özelleştirmeden ve hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara pişmanlıklarına şahitlik edeceksiniz. Merhamet duygunuzu gerçekten hak edenlere saklayın.

KOVA BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün yükselen enerjinizle,  iş hayatınızda yaşanan haksızlıklara bağlı maddi sıkıntılar ve engellemeleri ortadan kaldırabilir, yeni ve parlak günlerin kapılarını aralayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşananlara karşı büyük bir duyarlılık gösterir ve bir süre sonra ruhsal anlamda yorgun düşebilirsiniz. Yakın çevrenizde hızla gelişen olaylara adapte olmakta zorlanabilirsiniz.

BALIK BURCU 9 Ağustos 2017 Çarşamba  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugünlerde işinizle ilgili ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Gelirinizle alakalı konularda mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ortak değerler üzerinde anlaşacak ve yeni bir sayfa açmayı hedefleyeceksiniz. Uzun sürmesi ise size bağlı.