Cumartesi günü içerisinde alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz. İşte 8 Temmuz 2017 Cumartesi Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terzi, Akrep, Yay burç yorumları. Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da.

8 Temmuz 2017 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Partnrinizle ilgili uzun vadeli beklentileriniz daha doğrusu beklentileriniz onu çok ürkütüyor ancak siz bunun farkında bile değilsiniz onu gözlemleyip kararınızı öyle vermelisiniz. Kendinizi iş hayatınızda biraz geri kalmış hissediyorsunuz biliyorsunuz ki bunu değiştirmek sizin elinizde. Yakın çevrenizin söyleyeceği şeylere dikkat etmeli onların sizin hakkınızda gereksiz yorumlarda bulunmasına engel olmalısınız.


BOĞA BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Eski sevgilinizi bu aralar sizinle yeniden görüşmek isteyebilir sizde çevrenize ona tekrar görüşmeyi istiyormuşsunuz gibi bir sinyal verdiniz. Bunun arkasında durmak istemiyorsunuz, size göre kaçan kovalanır. Bir konuda aşırı vicdan yapıyorsunuz ancak unutmayın o konu sizin ne kadar elinizde ve sizin kararlarınız onu ne kadar etkiliyor. Önümüzdeki günlerde ödemeler konusunda sıkıntılar yaşamamak için şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız.

İKİZLER BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 24 Haziran)



Sabah saatlerinde kendinizi olumlu duygular içinde hissederken akşam saatlerine doğru yolunda olmayan bir şeyler olacak ve ailenizle bir araya gelmek zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle aranızdaki uyum gayet güzel, hatta bu durum sizi geleceğe dair ciddi beklenti içine sokuyor. Maddi olarak bu aralar güzel haberler alçağınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Aklınızda küçük te olsa bir yatırım fikriniz var ve bu fikri ailenizin yardımıyla ciddi sonuçlar almak için beraber hayata geçireceksiniz.

YENGEÇ BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Geçmiş ilişki deneyimlerinizdeki bazı durumlar size yakın çevrenizin ilişki konusunda güvenmemesine neden oluyor. Üzerinizde ki bu yanlış izlenimi atmak için çevrenize karşı biraz daha net olmaya özen göstermelisiniz. Tabi çevrenizi umursuyorsanız. Karlı yatırım yapmak istiyorsanız araştırma yapmalısınız. Çok çabuk kızıyorsunuz ve bu size çok şey kaybettiriyor. Zaman geçtikçe yaptığınız hataları daha çabuk görüyorsunuz.

ASLAN BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Aşk hayatınız da tam bir çıkmaz söz konusu istediğiniz gibi birini bulamıyorsunuz üstelik size her ilgi gösterene kapılıp gidiyorsunuz. Aslında fazla duygusal davranmasınız istediğiniz gibi biri karşınıza çıkacak. Bu aralar farklı şeyler yapma eğilimindesiniz anacak bu durum sizin kontrolünüzden çıkacak ve biraz farklı sonuçlanacak bu aralar kontrolü elinizden bırakmamaya özen göstermelisiniz. İsteklerinizi harekete geçirmek istiyorsanız daha kararlı çalışmalısınız.


BAŞAK BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)


Gününüzü genel olarak farklı geçireceksiniz bu gün yapmak istediğiniz bir çok şeyi yapamayacaksınız. Ancak ilerleyen saatlerde bunun nedenini anlayıp, gün içinde bunun dersini çıkaracaksınız. İş konusunda sizden beklenmeyen bir performans sergilediniz bunun nedenini çevrenizdekiler anlamak için size sorular soruyor olabilir açıkcası sizde neden bu denli düşük bir performans sergilediğinizi anlayamadınız ancak sorunun nerede olduğunu bulur bulmaz bunu çözümleyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere fazla değer veriyorsunuz bu durum sizin üzülmenize neden oluyor.

TERAZİ BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)


Aşk yaşantınız zaman zaman kontrolünüzden çıkabilir ve bu durum sizi zor duruma sokabilir özellikle bu sıralar kontrol elinizden çıkıyor. İş hayatınızda bazı inişli çıkışlı durumlar olabilir bazen böyle durumlarda sakin olmak gerekir aksi halde yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Aynı anda birden fazla mesele ile ilgilenmek sizin için hayli zor oluyor zira ayrıntıları gözden kaçırıyorsunuz. Planlı harcamalar yapmak zorunda olduğunuzu unutmayı aksi halde yaptığınız her harcama sizi zora sokuyor.


AKREP BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Aşk hayatınızın monotonluğu sizi boğuyor ve kalbiniz heyecan isteyip duruyor. Bu durumu sonlandırmak için yeni arayışlar söz konusu olacak. Tabi partnerinizin de bu duruma olan tepkisini göz ardı etmemelisiniz. Yetkililerinizle ilgili aranızda güven konusunda bazı sıkıntılar vardı ancak bu durum çözümlendi. Maddi anlamda alacaklarınızı kolaylaştıracağınız bir güne giriyorsunuz, uzun uğraşlar sonucu hakkınız olan parayı alacaksınız.


YAY BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Aşk hayatınızda duygusallığa bu aralar yer vermeseniz sizin için daha iyi olacak fazla duygusal oluşunuz bir takım konularda sizi çıkmaza sokabilir. İşinizi seviyorsunuz ve işinizle ilgili bazı konular özellikle sizi ilgilendiren konularla ilgili olumlu haberler alçaksınız. Maddi kaynaklarınız azalırken bir yandan da daha önce verdiğiniz borç paralar size geri dönüyor. Bu aralar çok dalgınsınız bu durum sizi olumsuz etkiliyor aklınızda ki meseleyi ya çözün yada aklınızdan çıkarın.


OĞLAK BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aşk konusunda sizi içinize kapanmanızı sağlayan bazı durumlar var ve yakın çevreniz bunu merak etse de siz bunu henüz anlatma fikrini düşünmüyorsunuz. İşle ilgili bazı konular sizi çıkmaza sokuyor özellikle iş ilişkilerinizin vıcık vıcık oluşu sizin hiç hoşlanmadığınız şeyler, işinizi seviyorsunuz ancak çevrenizdeki insanları bu şekilde davranması sizi hayli geriyor. Gelirinizi artırmak isterken elinizdekinden de olmamaya özen göstermelisiniz. Açıkçası bir yatırım yapmadan önce kendinizi garantiye almalısınız. Sakıncalı olduğunu düşündüğünüz biriyle ciddi ilişkiler kurmak için uğraşıyorsunuz ancak kendinizle çelişiyorsunuz.

KOVA BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)


Aşk hayatınız da bazı çalkantılı şeyler söz konusu sizin de etkilerinizle bu durum ya düzene girecek yada son noktayı koyup bitireceksiniz. İş hayatınızda ufakta olsa yaptığınız bir hata sizi etkileyecek. Maddi konularda ise şanslı bir döneme giriyorsunuz ve bu şansı iyi değerlendirip bunun olumlu sonuçlarını alacaksınız. Bir arkadaşınızla aranızda küçük bir sorun çıkabilir ve cümlelerinizi özenle kurmalısınız.

BALIK BURCU 8 Temmuz 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)


Partneriniz bu aralar hayli şikayetçi ancak sizin de tahmin ettiğiniz gibi bu durum dış etkenlerden kaynaklanmıyor aslında direk sizden kaynaklanıyor ve siz ise alışmışsınız hiç oralı olmamaya. Sağlık sorunlarınızın nedenini öğrenmek için kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var. Fazla kapasite gerektiren işleri tek başınıza yapmaya çalışmak sizi oldukça yoruyor bu konu hakkında düşünün ve altından kalkabileceğiniz işler yapın.