8 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

8 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 8 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 8 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart-20 Nisan)

Bugün yaşayacağınız olaylar huzurunuzun kaçmasına hatta gününüzün kötü geçeceği yönünde hisse kapılmanız yol açabilir. Unutmayınki her karanlık gecenin bir sabahı vardır. İçinde bulunduğuz durumların getirdiği sonuçlara boyun eğmeyerek mücadelenizi sürdürmelisiz. 

BOĞA BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz kişi karşınıza çıkabilir. Dikkatli olup yavaş ama emin adımlar atmakta fayda var. Ailesel problemleriniz bu aralar canınızı sıkabilir fakat bunun sizin üzerinizdeki etkisi kısa ömürlü olacak. 

İKİZLER BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 MAYIS-23 HAZİRAN)

Bugün sizin için maddi konularda bir dönüm noktası olabilir. Hayatınızda geliştirmek istediğiniz ve belli bir düzen içerisinde belli rotada götürmek istediğiniz işlerinize bir joker kartı misali şans döngüsü yaşamanız çok muhtemel.  Geçmişten gelecek bir misafir sizi fazlasıyla mutlu edecek. Yeni teklifler her an önünüze gelebilir.

YENGEÇ BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 HAZİRAN-23 TEMMUZ)

Bu sıralar beklediğiniz bir aşk hala karşınıza çıkmamış olabilir. Buna moralinizi bozmanız çok yersiz çünkü unutmamalısınız ki en güzel haberler beklenmedik anlarda gerçekleşir. İş yerinde yaşadıklarınızı işte bırakmalısınız. Aynı stresle gün geçmez. Sevdikleriniz sizin için kaygılanıyor, sağlığınızdan endişe duyuyorlar.

ASLAN BURCU 20 Nisan Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Her problemin üstesinden geliyor sürekli akılcı ve seri çözümler üretiyor olmanız sizi çok sevindirse de neden bu kadar karışık ve çözümlenmesi gereken durumlar yaşadığınızı da sorgulamanızda fayda var. Her zaman güçlü olmanız gerekmiyor. Her şeyi sizin üstlenmeniz de. Bu aralar ihmal ettiğiniz aşk hayatınızı renklendirmek için bol bol sosyal aktiviteye katılmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU 20 Nisan Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos-22 Eylül)

Bugün iyi giden bir gün sizin için. Kaygılanmanıza gerek yok. Her şeyi kontrol ettiniz ve ince ince düşünerek planladıklarınız eksiksiz hayata geçiyor. Artık arkanıza yaslanıp dinlenmelisiniz aksi takdirde sağlığınız neşenize engel olacak.  Tasarruflarınız için kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bugünleri önceden görmek çok işe yarayacak

TERAZİ BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül-22 Ekim)

Uzun süredir giden güllük gülistanlık yaşantınızda sallantılar yaşanmaya başladı. Aslında bugünlerin geleceğinin farkındaydınız, hisleriniz sizi yanıltmadı. Şimdi sabır ve sağduyuya ihtiyacınız var. Her şeyin üstesinden gelecek kararlılığa sahipsiniz. Sadece biraz zaman verin kendinize. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

AKREP BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim-22 Kasım)

Son zamanlarda hayal gücünüz sınırları aştı, ayaklarınız yere basmıyor. Heyecanınız sizi bulutlara çoktan taşımış bile. Ancak hazırlık yapmanız gerek ve bunun için mantığınıza ihtiyacınız var. Sevdikleriniz yanınızda ve onlar bütün bu gelişmelerden en az sizin kadar mutlu. Bu aralar biraz dikkat, küçük kazalar sizi üzmesin.

YAY BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 KASIM-22 ARALIK)

Bugün sizin için sürprizlerle dolu bir gün. Aldığınız kararlar ve yoğun çalışma meyvelerini vermeye başladı. İş, sağlık ve paranızı iyi idare etme konularında bayağı bir atağa geçtiniz. Böyle giderseniz çevre ilişkilerinizde çok daha iyileşecek ve aşk hayatınızı çok güzel bir düzene sokacaksınızdır. Aşk sizin en büyük motivasyon kaynağınız.

OĞLAK BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bugün parasal konuda bazı beklentileriniz gerçekleşebilir. Üstelik en çok ihtiyacınız olan zamanda. Fakat sizi hala üzen ve moralinizi bozan bir durum sözkonusu. İş yerinizde gösterdiğiniz hassasiyeti aşk meselelerinizde tam olarak gösteremediniz. Bu da haliyle sizi ve sevdiğinizi yıprattı. Birlikte geçireceğiniz zamanlar ikinize de iyi gelecektir.

KOVA BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 OCAK-19ŞUBAT)

Bu ara neşeniz ve keyfiniz yeterince iyi durumda. Arkadaşlarınızın güzel haberleri sizi en az onlar kadar mutlu ediyor. Çevrenize verdiğiniz güven sizi işinizde de sevilen insan yapıyor. Ancak tüm bunların arasında ailenizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Eski günlere ve geçmişe kısa bir yolculuk iyi gelebilir. Aşk her an kapınızı çalabilir.

BALIK BURCU 8 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat-21 Mart)

Kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Her şey üstünüze yıkılmış gibi veya birçok konuda sizi üzecek ve yoracak durumlar varmış gibi geliyor olabilir. Ama duygusal ve mantıksal zekanız ve yaşantınızdaki doğru aldığınız birçok karara da dayanarak bunların hepsini bir çırpıda çözeceksiniz. Kafanıza taktığınız problemleri dert etmek yerine çözümlemenin keyfine varıp mutlu yaşantınıza devam edeceksiniz.