7 nisan 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

7 nisan 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 nisanda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 nisan 2018 cumartesi   günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Haftanın son iş günü kendinizi tükenmiş olarak hissetseniz de haftasonu yapacağınız plan sizi kendinize getirebilir. Yakın bir zamanda gerçekleşecek olaylar sizi bir yolculuğua çıkarabilir. Bu yolculukta karşılacağınız olaylara dikkat etmekte fayda var. Olaylar sizi göründüğü gibi etkilemeyebilir . 

BOĞA BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Aşk hayatınızda partnerinizin yaşadığı sorunlar sizi ilişkiden atacağınız bir adım bunu tam tersine çevirebilir. Akılcı bir tutumla atacağınız adım, partnerinizin sorunları çözmede ona yardımcı olabilir. Maddi konudan sıkıntılı bir döneme gireceksiniz. Harcamalarınza dikkat edin. 

İKİZLER BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İşle ilgili sorunlarınız bu artabilir. Sizi anlamadıklarını düşünüyorsunuz, haksız da sayılmazsınız. Ama erken karar vermeyin, önümüzdeki günler yeni gelişmeler olabilir. Partnerinizin size güzel bir teklifi olacak. Kabul edin çünkü bu size de iyi gelecek. Evinizle ilgili değişim planları bugün gündemde olabilir. Yenilikliler her zaman iyidir, işin olumlu tarafından bakın.

YENGEÇ BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bu hafta sonu size tatil yok gibi görünüyor. Birikmiş işler artık ertelemez hale geldi. Birkaç gün kafanızı kurcalayan ne varsa onları çözmek için kendinize zaman ayırın. Partneriniz ile olan sorunlar yeniden nüksedebilir, onu anlamaya çalışın. Ortak bir yol çok uzak değil. Bu arada parasal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz.

ASLAN BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bu hafta sonu sanki sizin için ayrılmış. Tüm sevdiklerinizle bir araya gelebilir belki de son günlerin en güzel gününü geçirebilirsiniz. Sürekli şanssız olduğunuzdan yakınıyorsunuz ancak bugün işler değişmeye başlıyor. Maddi olarak kendinizi sıkıntıda hissediyorsunuz ancak bugün bu anlamda da şansınız dönüyor. Olumlu düşünmeye başlarsanız her şey güzel olacaktır.

BAŞAK BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bütün haftanın belki de en zor günü bugün. Önemli ama zor bir kararı artık vermek zorundasınız. Seçimlerinizin gerçekten sizin isteklerinizi yansıtıp yansıtmadığı konusundaki endişelerinizi gidermek için aileniz yanınızda. Onlara güvenin ama karar sizin unutmayın. Stresi attığınızda hiçbir ağrınız kalmayacak.

TERAZİ BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İş yerindeki sorunları bir kenara bırakın, her şey yoluna girer. Bu hafta sonunu kendinize ayırın. Açık hava her zaman sizin ilacınız, bırakın kendinizi baharın kollarına. Bugün Zaten bir süredir yapmak istediğiniz yenilikler vardı. Şimdi onların tam zamanı. Sizi hiç yalnız bırakmayan partneriniz de yanınızda. Güçlü olacağınız zamanlardasınız. Yeni başlangıçlara hazır olun.

AKREP BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün size güzel sürprizler var. Hayatınız yeni insanlarla renklenecek ama siz izin verirseniz tabi. Duygularınızın önüne geçmemeye çalışmalısınız. İnsanların sizi anlaması için daha açık olmaya çalışmalısınız. Maddi işlerinizdeki başarılarınız etrafınızdan takdir görecek. Çok paranız olmasa da onu yönlendirmeyi çok iyi bildiğiniz için her zaman güvenilir kişisiniz ve başarı hep yanınızda.

YAY BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Kararsızlığın hayatınızı ne kadar zorlaştırdığını anlamak için daha fazla sorun yaşamanız gereksiz. Bugün genel anlamdaki kararsızlıklarını aşmak için önemli adımlar atacaksınız. Bu adım hayatınızı bütünüyle değiştirebilir. Önemli bir kararın arefesi bu. Olumlu düşüncelerin sizden uzaklaşmasına izin vermezseniz önünüze de olumlu sonuçlar çıkacaktır. Parasal durumunuz bu sıralar sizi biraz üzebilir dikkat.

OĞLAK BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel hayatınızdaki karmaşa sizi fazlasıyla duygusal biri haline getirebilir. Böyle olduğu zaman ancak ailenizin yanında duyduğunuz huzur sizi kendinize getirebiliyor. Onlarla birlikte olduğunuzda güven duygusunu içinizde hissediyorsunuz. İşle ilgili vereceğiniz kararların doğru olup olmayacağı konusunda endişelenmeyin. Yapmak istediğinize siz zaten çoktan karar verdiniz.

KOVA BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde kendinizi sürekli kısıtlıyorsunuz. Hayat şartları zor olabilir ama siz üstesinden gelecek güce sahipsiniz. Hem sevdikleriniz maddi manevi yanınızda. Bu durum sağlığınıza iyi gelmiyor siz de biliyorsunuz. Biraz rahatlayın artık. Üstelik hafta başı sizi bekleyen önemli kararlar var. Biraz dinlenmeniz gerek, açık hava ve arkadaşlar iyi gelecektir.

BALIK BURCU 7 Nisan 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün enerjiniz yerinde. Dışarı çıkın ve kendiniz için bir şeyler yapın. Bu size iyi gelecek ve enerjiniz sayesinde gelecek planlarınıza hız kazandırabileceksiniz, kararlarınızı alırken kendinizden emin bir şekilde ilerleyeceksiniz. Maddi konularda cimriliği bir yana bırakın artık. Kendiniz sevindirmek için bir çok sebep çıkacak önünüze.