7 Eylül 2017 Perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Burcunuz bugün sizin için ne diyor?

7 Eylül 2017 Perşembe günlük ve haftalık burç yorumları sayfamızda sizlerle buluşmaya devam ediyor. Sonbahar gelmiş olsa da hala güneşli günlerin devam etmesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com.tr’de...

7 Eylül 2017 Perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 Eylül'de dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 Eylül 2017 Perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde aldığınız riskler olabilir. Bu risklerin yanında keyifli bir gün geçirmek adına keyfi harcamalar yapıp gününüzü eğlenceli geçirebilirsiniz. Kendinize yarattığınız bu güzel zamana sevdiklerinizi de dahil ederek mutlu bir akşam geçirebilirsiniz.

BOĞA BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatında hareketli bir gün geçireceksiniz. Sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Bu sorumluluklar sonucu çalışanlarla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Eşinizle/sevgilinizle çatışma yaşayacağınız bir gün. Biraz dikkatli olmalı dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. Yaşanan fikir ayrılıkları büyük çatışmalara yol açabilir. 

YENGEÇ BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Aile konusunda hassas olduğunuz bir gün yaşamanız muhtemel. Özellikle babanızı ihmal etmemeli, onunla iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Ailenizin geçmişe dair tutumları canınızı sıkabilir ancak bu can sıkıcı konular akşama doğru keyifli anlar geçirmenize engel olmayacak.

ASLAN BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Günün akşam saatlerinde özel hayatınızla ilgili güzel planlar yapıp sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla düşeceğiniz fikir ayrılıklarında daha ılımlı bir yaklaşım sergilemeli ve alttan almaya özen göstermelisiniz. İnsanlarla bol bol diyalog kurmanızı gerektiren bir gün olabilir.

BAŞAK BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi kaynaklarımızla ilgili planlamalar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uğraştığınız konularda kişisel yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle ilerlemeniz daha rahat olabilir. Öğle saatlerindeki iletişim problemlerine dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde yeni fırsatlar çıkabilir

TERAZİ BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Öğle saatlerinde aldığınız kararlarda değişiklik olabilir. Yeni planlamalar yapılması gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendi iç dünyamızla ilgili olaylara yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işleri daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla programlar yapacağınız zamanlar var. Özel hayatınızda geçmiş takıntını9zdan uzaklaşarak mutluluğu yakalayabilirsiniz.

YAY BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Geleceğinizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde arkadaşlarınızla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Planlarınız iptal olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İşten gelen fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Meslek gruplarıyla iletişim artabilir. Akşam saatlerinde gevşemeniz için uygun koşullar oluşacaktır. Özel hayatınızda yeni gelişmelere açık olmanız gereken bir gün.

OĞLAK BURCU7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili düzenlemeler yapmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için eksikliklerinizi tamamlamanız gerekebilir. Öğle saatlerinde üstlerinizle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İletişimde aksaklıklar olabilir. Özel hayatınızda partnerinizle her zamankinden daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

KOVA BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Bunun için yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Kendinizi geliştirmek isteği içindesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akşama doğru yeni planlar yapacağınız zamanlar olabilir.

BALIK BURCU 7 Eylül 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı hazırlıklı olmanız gereken bir gündesiniz. Finansal konulardan dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde verdiğiniz kararları değiştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda düzenlemeler yapacağınız zamanlar olabilir.