7 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

7 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 7 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 7 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Yoğun bir tempo sizi bekliyor. İşler sizi meşgul etsede sosyal hayatınızı ihmal etmeyin. Sizin bu yoğun enerjiniz hayatınızda olumsuz giden şeylerin rayına oturmasına yardımcı olacak. 

BOĞA BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatınızdaki şartları iyileştirmek için uzun zamandır aradığınız cesareti bugün buluyorsunuz. Özel hayatınıza el atma zamanı geldi. Artık aksak giden ilişkinize yön vermenin tam vakti. 

İKİZLER BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bir süredir ertelediğiniz yaşamsal sorunları için adım atma zamanı geldi. Artık daha fazla ertlemeden çözüm odaklı hareket etmeniz gerekiyor. Maddi olarak sıkıntılı bir sürece giriyorsunuz. 

YENGEÇ BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Haftaya yoğun duygusal bir tempoyla giriyorsunuz. Artık temiz bir sayfa açma zamanı geldi. Geçmişin yükünden kurtulmalısınız. 

ASLAN BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Yüksek enerjiye sahipsiniz. Bu size iş hayatınızda büyük avantajlar sağlıyor. Maddi konularda birlikte çalıştığınız insanlara karşı temkinli davranmak sizi büyük facialara sürüklemeden kurtarıyor. 

BAŞAK BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Son zamanlardaki bitkin halinizden eser kalmadı. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça yüksek. Kuvvetli sezgilerinizde fazlasıyla yoğun ve yol göstericidir sizler için. Yaşayacağınız olaylar konusunda sizlere rehberlik edebilecek bu özelliğinizi önemsemelisiniz. Aile ilişkilerinizde var olan gerginlikleri daha fazla uzatmadan yapıcı tutumlar sergilemek sizi de içinizde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtaracaktır.

TERAZİ BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün tüm olumlu enerjiler etrafınızı sarmış durumda. Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmayın. Siz bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güven ve sorumluluklarınızın bilinci ile yeteneklerinizi ortaya koyabilir yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz.

AKREP BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bu hafta negatif enerjilere dikkat etmelisiniz. Bugünlerde iş hayatınızda yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz.

YAY BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Haftaya güzel başlıyorsunuz, yeni görev işinizde size ödül olarak verilebilir. Bugün parasal anlamda da rahatlamalar söz konusu, borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Özel hayatınızda ise küçük pürüzler sizin küçük dokunuşlarınızı bekliyor. Partneriniz buna çoktan hazır.  

OĞLAK BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir süredir aşırı şüpheci ve gergin halleriniz devam ediyor. Bu haliniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşasak ta, bu bizim hayata kendimize olan güvenimizi engellememeli. Bugünlerde bir tatil çok iyi gelebilir.

KOVA BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde kararlılığınız ve yaratıcılığınızla önemli adımlar atacaksınız. İşlerinizin sorumluluğunu daha fazla taşıyacak ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenizdeki insanların desteğini alarak rahatlayacaksınız. Özel hayatınızda ise durum tam tersi. Yaşananlar ruhsal olarak sizi çok incitmiş. Gözlerinizde yaşlar her an dökülmeye hazırdır.

BALIK BURCU 7 Ağustos 2017 Pazartesi  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugünlerde algılarınız açık olabildiğince dikkatli olmalısınız. Özellikle işinizle ilgili konularda verilecek anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Önünüze gelen seçenekler için zaman sizin akılcı çözümünüzü sağlayacaktır. Bugünlerde sosyal olmayı ihmal etmeyin, size yeni kapılar açılmasını sağlayabilir.