6 ağustos 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

6 ağustos 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 6 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 6 ağustos temmuz 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Koca bir haftanın tüm ağırlığı omuzlarınızda. Bugün kendinizi ödüllendirmelisiniz. Bugün yapacağınız buluşmalar sizin özel hayatınızı olumlu yönde etkileyecek. 

BOĞA BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Kötü gelişmelerle güne uyanabilirsiniz. Sabah uyandığınızda hissetdiğiniz duyguya dilkkat edin. Hoş olmayacak tartışmalara yol açabilir. İşinizde yoğun günler sizi bekliyor. 

İKİZLER BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İş hayatınızda bugün önemli bir teklif alabilirsiniz. Bu hususta sezgileriniz size yol gösterecektir. Partnerinizle olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. 

YENGEÇ BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Enerjinizin düşük olması hayatınızı etkiliyor. İnsanların konuşmalarına artık sessiz kalmamalı ve karşı atağa geçmelisiniz. Bu sizi uzun zamandır rahatsız eden şeylerden kurtacak tek anahtar olacak. 

ASLAN BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Suknet sizin başarınızın ana kaynağı olacak.  Özel yaşamınızda ise özgürlük isteğiniz kırıcı sözlerle birlikte olduğunuz inşası incitmenize neden olabilir.  Bugünlerde tansiyonunuza dikkat edin.

BAŞAK BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Songünlerde yaşamınıza yeni iyilikler girmeye başladı. Kötülükle beslenen ruhların verdiği zararlardan arınmış ve özgürleşmiş olmanın huzu içindesiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk hikayesi günün konusu olacak. Bu bir karşılaşma ya da arkadaşlarınız aracılığı ile alacağınız bir haber de olabilir.

TERAZİ BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün iletişim kazalarına dikkat.  Yanlış anlamalara ve yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Aksi takdirde kendi kendinizi zor bir duruma sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tartışmayı başlatmadan önce sizin için hazırladığı bir sürpriz olabileceği ihtimalini düşünerek hareket edin.

AKREP BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün enejiniz çok yükset, etrafınız adeta sevgi pıtırcıkları ile dolu. Özellikle aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere dikkat etmelisiniz. Partnerinizle  ilgili öğrenecekleriniz ona olan güveninizi tazelemenizi sağlayabilir.  İlişkinizde doğru insanı bulmuş olmanın huzuru ile daha doğru kararlar alabilirsiniz

YAY BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün ailevi konular ana gündeminiz olabilir. Bir süredir devam eden sorunlar bugün sizi de içine alacaktır. Bu konuda ön yargılı tavrınızdan bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün ayrıca partnerinizle tartışmalar yaşayabilir kendinizi haklı görerek baskın tavırlarınızla üzücü olabilirsiniz dikkatli olun ve öfkenizin sevginizin önüne geçmesine izin vermeyin.

OĞLAK BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün parasal konularda dikkatli olmalısınız aksi takdirde elinizde ki paradan olabilirsiniz. Özellikle yatırımlarınız ve varsa ortaklıklarınız konusu önemli.  Özel yaşamınızda ise partnerinizle  iletişim kurmanız oldukça zordur inatçı tavırları karşısında zorlanabilirsiniz. Olabildiğince sakin olmalı ve tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

KOVA BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün yeni bir gün ve yepyeni fikirler önünüze gelecektir.  Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım da başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Yolunuzu belirleyin ve önünüze çıkan her engeli aşıp geçin. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

BALIK BURCU 6 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün partnerinizle birlikte kendinize ayıracağınız zaman önemli sonuçlar getirebilir. Birlikte alınacak kararlar olumlu kazançları ve güzel paylaşımları getirecek sizlere. İşinizle ilgili yeni gelişmeler de bugünün gündeminde.  Yeni teklifler kapıda.  Başarılı olacağınıza inanın ve gelen teklifi kabul ederek girişimci davranın.