5 ocak 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

5 ocak 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 5 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 5 ocak 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Özel hayatnızda beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı bir sürecin arefesindesiniz. Aradığınız kişiyi bulacağınız bu dönemde önünüze çıkacak kişilere hemen aldanmamakta fayda var. Maddi konularda sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor ama bu dönem uzun sürmeyecek. 

BOĞA BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bu dönemde etrafınızdaki insanlara kendinizi anlatmakta güçlük çekiyor hatta sizi bilerek anlamamazlıktan geldiklerini düşünüyorsunuz. İçerinizdeki mücadeleci yanınızla bu durumun üstesinden gelmeyi başarmalısınız. Unutmayın bu dünyada sizi üzecek şeylere göz yummayın. 

İKİZLER BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

İş hayatınızda başarıların peş peşe geldiği bir süreç yaşayacaksınız. Uzun süre önce ektikğiniz şeyleri biçmenin zamanı geldi. Olumlu gelişmelerin sizde oluşturacağı havaya dikkat edin. 

YENGEÇ BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Eşinizle ilgili ortak konularınızla ilgili plan değişikliği yapmanız gerekebilir. Bazı konularda fikir çatışmaları içinde olabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrollü vermeniz gerekebilir. Gün içinde güven arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Dengenizi korumayı ihmal etmeyin. Uğraştığınız işlerde sıkışmalar meydana gelebilir.

ASLAN BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Endişe duyduğunuz konuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Bu durum gerilmenize ve etrafınızdaki insanlarla tartışmanıza neden olabilir. Para konularıyla ilgili yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklarınızla ilişkileriniz gerilebilir, planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde sabırlı olmalısınız.

BAŞAK BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün yeni ufuklara çıkmak ve yeni şeyler öğrenmek için uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara tepkinizi koymak isteyebilirsiniz. Olaylarda bütünü görmeyi başarabilirseniz, sinirler fazla gerilmeden konuyu ele alabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akışta kalın.

TERAZİ BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Sabah saatlerinde tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. İş hayatınızda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar doğabilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar size engel olabilir. Kabullenme ve dönüşüm içinde olabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız programlarla gününüzü keyifli kılabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermeniz gereken zamanlar olabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gelecek beklentilerinizle ilgili ani değişiklikler meydana gelebilir.

YAY BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar olsa da ilerleyen zamanlarda tepkilerinizin şiddetini ayarlayamayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak imkanlarınız olacak. Bedene ait konuları ihmal etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Hassasiyetiniz olan konularda tartışmalar çıkabilir. Sabırlı olmaya özen gösterin.

KOVA BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Gün içinde sıkışan konularda sakinliğinizi korumanız iyi olacaktır. Gün içindeki değişimlere karşı tepkilerinizin şiddetini kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Sosyal konulara yönelmeniz enerjinizi yükseltecektir.

BALIK BURCU 5 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı tartışmalar çıkabilir. Sakinliğinizi uzun süre korumakta güçlük çekebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaşayacağınız değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizde yaşanan olaylar gündeminizi yönlendirebilir. Kolektif konulara ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.