4 temmuz 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

4 temmuz 2027 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 4 temmuzda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 4 temmuz 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bu hafta geçmişte yaşadığınız bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak bu defa artık tecrübelisiniz eskisi kadar yıpranmayacaksınız.Bugün sizin için çok zor bir gün de olabir ama siz motivasyonunuz ile bunun altından kalkacak olumsuzluğu olumlu duruma çevireceksiniz. İş yaşamınızda ise aranıza yeni katılanlara dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugünlerde herşeyi de çok hesaplamayın. Bu hafta en azından bu kadar hesapçı olmayın. İşinizle ilgili biraz daha anlık düşünün. Geleceği boşverin. Zaman geçtikten sonra bugünlerde düşündüklerinizi bir kez daha değerlendirin. Yanınızdaki insanların egoları yüzünden kendi potansiyalinizi düşürmeyin hedeflerinizden vazgeçmeyin.

İKİZLER BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Geçtiğimiz hafta ekonomik anlamda zorluklar çektiniz ama yeni hafta ile bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Yeni bir iş ortamına girmek için acele etmeyin iyi karar verin. İş arkadaşlarınızdan biri size kötü davranabilir ve haklı olsanız da eleştirilere maruz kalabilirsinizç Sakinliğinizi korumakta fayda var. Hakkınız bire bir konuşarak aramayı deneyin. 

YENGEÇ BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 24 Temmuz)

Bugün kendinize güveniniz tam yapmanız gereken sistemli bir şekilde planlayarak çalışıp başarıya odaklanmak. Size güvenen değer veren insanları dinlemelisiniz onların tecrübeleri yaşamınız kolaylaştıracaktır. Kulaklarınızı tıkamalısınız hiçbir eleştiri sizi yolunuzdan çevirmesin.

ASLAN BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İşinizle ilgili konularda ani kararlar vermemeli alışkanlıklarınızı. Zor da olsa işinizi değiştirmelisiniz. Ortak iş yapan İkizler yeni fikirlere açık olun. Aşk hayatınızda ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz. Bekar İkizler sizlerde ruh eşinizi bulabilirsiniz.

 BAŞAK BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sizler için oldukça tempolu iletişimin yoğun geçeceği bir gündesiniz. İş hayatınızda ki görüşmeler birebir ilgilenmek zorunda olacağınız işlerle zamanla yarışabilirsiniz. İyi bir organizasyon yapar yapmanız gerekenleri akıllıca değerlendirirseniz gün sizin için daha kolaylıkla geçecek ve zevkli bir hale gelecektir. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek.

TERAZİ BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İkili ilişkilerinizde özellikle arkadaşlarınızla konuşmalarınızda dikkatli davranın, Söyledikleriniz aleyhinize kullanılabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Sır sadece sizde olduğu sürece gizli kalır bunu unutmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da kafanızda ki soru işaretlerinin cevabı talebiniz olmaksızın karşınıza çıkacak ve rahatlayacaksınız. 

AKREP BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün her konuda iyimser yaklaşımlar içinde olmalı hırsınızı kontrol altına almalı kendinizi motive etmelisiniz. Özellikle iş ilişkilerinizde nefret ve kıskançlık duygunuz başınıza ciddi sıkıntılar açabilir. Özel yaşamınızda ise beklenmedik gelişmeler söz konusu. Bugün eşinizden gelecek bir mesaj sözlü bir davranış öfkeyle dolu yüreğinizi sevginin gücü ile doldurabilir ve eşinizle sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz.

YAY BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise evli İkiz’ler eşinizin iş hayatında yaşanacak sarsıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

OĞLAK BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz.

KOVA BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İlişkisi devam edenler aşkın coşku ve huzurunu doyasıya yaşayacaklar. Beraberliği olmayanlar ise katılacağınız sosyal ortamlarda arkadaşlarınız aracılığı ile hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Gökyüzünün olumlu etkileri ile birlikte bir zam ya da terfi söz konusu olabilir. Beklenmedik şekilde ek bir iş ya da ekstra kazanç elde edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK BURCU 4 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmayacak. Kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun zekanızı iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz.