31 Temmuz 2017 Pazartesi haftanın son günlerinde içerisinde alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz.

Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da.

31 Temmuz 2017 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)
 

 Sevgilinizle aranızda neden bir rekabet var. Bunu kesinlikle düşünmelisiniz bu duygu karmaşası  sizi ayakta tutsa da bu durum karşı tarafı kızdırabilir. İş yerinizde içinde bulunduğunuz durumlar ve karşılaştığınız o saçma iş yeri kavgaları sizi geriyor hatta işinize odaklanamıyorsunuz. Öyle ki hafta sonu bile aklınıza geliyor. Bir yakınınıza borç vermek durumunda kalabilirsiniz ancak bu durum sizi zor duruma sokacak. Daha dikkatli ve sakin olmalısınız.
 

BOĞA BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)
 

   Aşk hayatınızda takıldığınız noktaları artık çekinmeden dile getirmelisiniz. İş hayatınızda karşınıza çıkan her sorunu çözmeye alışmış gibisiniz ancak şunu unutmayın bu sizi çok yoruyor ve buna bir son vermelisiniz güzel bir hafta sonunda bile aklınıza bu iş yerinde ki saçmalıklar geliyor. Yakın zamanda elinize yüklü miktarda para geçecek ve amaçladıklarınızı gerçekleştireceksiniz.

İKİZLER BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

 
  İlişkinizde her şey yolunda ve bu sizi mutlu ediyor çevrenizdeki ise ilişkileri gözlemliyorsunuz ve bu ilişkiler hiç mi hiç hoşunuza gitmiyor hatta şanslı olduğunuzu bile varsayıyorsunuz. Bir yakın arkadaşınız tamda istediğiniz anda size yardım edecek onun bu yardımına ihtiyacınız vardı ve bu oldukça iyi geldi size.  


YENGEÇ BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)
 

 İlişkiniz karşı taraf hayli uğraşıyor. O bu ilişkiyi ayakta tutmak için elinden geleni yapıyor. Ancak bu kez de siz oralı olmuyorsunuz. İş hayatınızda oldukça yeteneklisiniz ve bu yeteneklerinizin de farkındasınız da nacak şunu unutmayın bir insanın kendisini geliştirmesi hiç bitmez. Bütçenizin üstünde harcamalar yapmayı çok seviyorsunuz açıkçası bütçenizi aşmayı değil ancak harcama yapmayı sevdiğiniz için çoğu zaman sıkıntı içine giriyorsunuz.

ASLAN BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Temmuz - 22 Ağustos)

 
   Duygusal hayatınızda olumlu yönde gelişmeler uzun süredir böyle hissetmemiştiniz aşık olmayı özlemişsiniz. arasal bakımdan büyük beklentiler içerisindesiniz. Bu yüzden küçük harcamalardan kaçınıp büyük masraflara hazırlıklı olmaya çalışıyorsunuz. Ailevi sorunlarda daha kararlı olmalısınız ve koyduğunuz kuralları esnetmemelisiniz.

TERAZİ BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

 Aşk hayatınızda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz her şey üstünüze üstünüze geldiğini hissedebilirsiniz aslında bazen fazla büyütüyorsunuz bitirmeyi beceremiyorsunuz. Maddi konularda kaynaklarınızı savurup duruyorsunuz hatta bu sizin durum sizi zor durumlara da soktu ancak siz sonunda akıllandınız. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir.

AKREP BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

  Duygusal anlamda iç dengenize ulaştınız uzun süredir hayatınıza yoluna sokmak için uğraşıyorsunuz bunun düşünmenin en güzel zamanına geldiniz. Bazı alanlarda özellikle iş hayatınızda yeni kararlar almaya hazır değilsiniz zaten bundan da hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel anlamda aktivitenizde bir artış olacaktır ve düşüncelerinizin doğruluğundan şüphe etmemelisiniz.

YAY BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İkili ilişkilerde oldukça başarılı olacağınız bir gün bu aralar çok başarılısınız ve her seferinde günün kazananı oluyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz önemli gelişmeler oluyor ve bu durumu kendi lehinize çevirmeyi başarıyorsunuz. Yakın çevrenizde yazışmalar ve bunun gibi konularda dikkatli olmalısınız.  
 

OĞLAK BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

 Aşk hayatınızda daha önce  hiç tatmadığınız duyguları tadıyorsunuz ve bu durum sizin hoşunuza gidiyor ilişkinizi yaşadığınız kişiniz sizin için en uygun kişi olduğunu düşünüyorsunuz ve onun için gereken her şeyi yapmaya hazırsınız ve bunu her durumda  dile getiriyorsunuz. Neyse ki aşkınız karşılıklı. Hayatınızda tasarladığınız bir takım yenilikler var ki bunları uygulamakta hem çok isteklisiniz hem de korkuyorsunuz.

 
 
KOVA BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Ocak - 19 Şubat)
 
 İlişkinizde inişli çıkışlı durumlar sizi ayakta tutuyor. İş hayatınızda bazı insanların kötü niyetli davranışlarını sezinlediniz ve bu durum sizin için özellikle de performansınız için kötü bir durum. Ancak insanların gerçek yüzünü gördünüz ve bu açıdan şanslısınız. Parayı çok sevmenize rağmen tutumlu olmayı biliyorsunuz ve harcamalarınızı kısıtladınız. Önümüzdeki günlerde alış verişe çıkmak isteyebilirsiniz.

BALIK BURCU 31 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

 Aşk hayatınızda takıldığınız noktaları artık çekinmeden dile getirmelisiniz. İş hayatınızda karşınıza çıkan her sorunu çözmeye alışmış gibisiniz ancak şunu unutmayın bu sizi çok yoruyor ve buna bir son vermelisiniz güzel bir hafta sonunda bile aklınıza bu iş yerinde ki saçmalıklar geliyor. Yakın zamanda elinize yüklü miktarda para geçecek ve amaçladıklarınızı gerçekleştireceksiniz.