30 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

30 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 30 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 30 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün kararlarınız ve sezgileriniz size yol gösteriyor. Aile hayatınızı ilgilendiren birçok fırsat sizi bekliyor. Uzun zamandır için bulunduğunuz maddi sıkıntılar beklenmedik bir elin yardımıyla ortadan kalkabilir. Özel hayatınızda başkalarından kaynaklanan sorunların ilşkinizi zedelemesine izin vermeyin. 

BOĞA BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bu aralar mantıklı düşünmeden yapamıyorsunuz. Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz konularda mantık aramayın, doğaçlama yaşamanın zevkini çıkarın. Özel hayatınızda ya tamam  ya devam aşamasındasınız. Eğer devam etmeye kararlıysanız üçüncü kişilere ilişkilerinizde yer vemeyin. 

İKİZLER BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Hırs ve öfkeniz bugün ön plana çıkıyor. Şimdiden uyarmakta fayda var; Öfkenizin getireceği durumlara hazır olun. Hırsınız ve öfkeniz sizi geri dönüşü olmayan yol sokabilir. Bu durumda yakınlarınızdan uzak durmak faydalı olacaktır. Özel hayatınızda emin konuşmayın; bitmez dediğiniz ilişkiniz bir anda son bulabilir. 

YENGEÇ BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

İş hayatında ummadık gelişmlerin içinde bulacaksınız kendinizi. Sağlığınızı ilgilendiren konular bugünlerde ö plana çıkıyor. Unutmayın; Mutlu bir hayat sağlıklı olmaktan geçer. Özel hayatınızda partneriniz ile sizin üstünüzdeki kara bulutlar ortadan kalkıyor. Uzun zamandır devam eden problemler yerini sıcak ve mutlu bir ilişkiye bırakıyor. 

ASLAN BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugünlerde finansal konularda yaşadığınız problemler ön plana çıkıyor. Bu sorunların arasında kaybolmak istemiyorssanız harcamalarınıza bir sınır getirmenin vakti geldi de geçiyor. Özel hayatınızda partnerinizin ailesine yönelik tutumunuz başiınıza istemediğiniz sorunları doğurabilir. 

BAŞAK BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sevdiklerinizi ve partnerinizi kırmakta ısrar eder bencilce davranışlar sergilerseniz çevrenizdeki insanları tamamen kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinize karşı kıskanç tavırlarınızı bir tarafa bırakıp aşkınızın tadını çıkarmanızda fayda var. Seviyor ve seviliyorsunuz. Kendi kafanızda kurguladığınız düşüncelerin sorumlusu sevgiliniz değil! Mutlu olmak istiyorsanız adil davranmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Çevrenizde gelişecek hoş olmayan olaylar sizleri sıkıntıya düşürebilir. Başkalarının etkisi altında kalmadan mantıklı kararlar almanız gereken bir dönem. Psikolojik olarak birçok olaydan etkilenebilir ve buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalı ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Özel hayatınızda keyifli gelişmeler yaşayabilir, moral bularak kısa sürede toparlanabilirsiniz.

AKREP BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelerek, sevgi paylaşımlarınızın yoğun olarak yaşanacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum sizi fazlasıyla rahatlatarak, ve kendinizi fazlasıyla dinlenmiş hissedebilirsiniz.  Gerginliklerden uzaklaştıkça yaşadığınız ilişkilerinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeye bakın.

YAY BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Yoğun ve stresli görüşmeler yaşamanızda sıkıntıları işaret ediyor. Kısa süreli de olsa zihninizi dinlendirmeye çalışın özellikle aile yaşamınızdaki problemlere fazla takılmamaya çalışın. Özel hayatınızda da partnerinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatınızdaki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızda sizin dışınızda yaşanacak gelişmelere karşı dikkat etmeli ve ısrarcı davranışlardan kaçınmalısınız. Arkadaş ortamınızda haklıyken haksız duruma düşebilir ve bu yüzden bir anlık sinir patlamaları yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranıp sessizliğinizi koruyabilirseniz haklılığınız er ya da geç ortaya çıkacaktır. Özel hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir, partnerinizi iyice tanımadan yeni bir başlangıç yapmamanızda fayda var, dikkatli olmalısınız.

KOVA BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Kendinizi baskı altına alınmış gibi hissedebilir ve sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Köprüleri yıkmamak için sinirinizi kontrol altına almalısınız. İş hayatınızda arkadaşlarınıza karşı sergileyeceğiniz agrasif tavırlar işlerinizin aksamasının yanı sıra arkadaşlarınızla ilişkilerinizin bozulmasına sebep olabilir. Özel yaşamınızda partnerinizle iletişim kurmakta zorlanacağın bir gün geçirebilirsiniz.

BALIK BURCU 30 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Hayatınızda var olan belirsizlikler canınızı sıktığı gibi sizi bir hayli yoruyor. İşinizle ilgili kesin gözüyle baktığınız konularda sizin dışınızda gelişen olumsuzluklar yaşanabilir. Bu belirsizlik karşısında hiçbir şey yapmadan durmak yerine çevrenizden yardımlar alarak netliğe kavuşturmalısınız. Özel hayatınızda ilişkinize olan bakış açınız değişebilir, sevdiğiniz insanın  hiç bilmediğiniz özelliklerini fark edebilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz.