3 temmuz 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

3 temmuz 2027 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 3 temmuzda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 3 temmuz 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınıda yeni adımlar atacaksınız. Etrafınızın yönlendirmesine kulak asmadan kendi düşüncelerini doğrultusunda adım atmak sizi daha yükseğe çıkaracak. Özel hayatınızda ise yaşayacağınız bir gelişme olumsuzlukları size unutturacak. 

BOĞA BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Fiziksel ve ruhsal açıdan enerjiniz çok yüksek. Kendinizi özgür bırakın. Aşkın rüzgarı sizin istediğini yönde esecek. 

İKİZLER BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün en şanslı olduğunuz günlerden biri. Maddi veya işinizle ilgili bir müjdeli haber alacaksınız.İş hayatınızdan dolayı sakın sağlınızı ihmal etmeyin. Unumatın; sağlık herşeyin başıdır.

YENGEÇ BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Hayatınızı etkileyecek konularda kararsızlıklardan kaçının. Eğer bir sevgiliniz yoksa kendinize kızmaktan vazgeçin. Bu zamana kadar beklediğiniz insan ansızın sizi bulabilir. 

ASLAN BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Son günlerdeki ölü toprağını üstünüzden atın. Bugün hedefleriniz doğrultusunda ilerleme günü. Verecğiniz amansız mücadelede eleştirilere fazla bakmayın.

BAŞAK BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugüne nasıl başladığınız b ütün haftayı belirleyecek. Kaldıracmıcağınz söz vermemeli ve fazla yükün altına girmemelisiniz. Özel yaşamınızda partnerinize tahammül konusunda sınırlarınız zorlanabilir. 

TERAZİ BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugğn yeni şeyler için büyük gün. Yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin, sosyal çevrenize sıkı tutunun. Şansın ve aşkın nerede geleceği belli olmaz. Özel hayatınızda sürprizlere dikkat edin.

AKREP BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Emek verdiğiniz bir konuda duygusal düşünerek kaçmamalısınız.Bir anda yaşayacağınız mutluluğu elinizin tersiyle geri itmiş olursunuz.İşinizde söyleyeceğiniz doğrular sizin başınızı ağrıtabilir.

YAY BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İşinizde önemli kararlar verecek bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanların sizin için düşünceleri çok önemli. Çevrenizde olan olayların dışında klmaya özen gösterin.

OĞLAK BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş hayatınızda yeni pencerelerin açılacağı bir gün. İş teklifleri alabilirsiniz ama iyi düşünün. Partnerinizin geçmişten getirdiği bir sorun ilişkileri zedeleyebilir. 

KOVA BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İş hayatınızda önemli ve hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Özel hayatınızda partneriniz her türlü zorluğa karşı sizin yanınızda bulunuyor. Bu ilişkinizi güçlendirecek bir oldu. Parasal konulara dikkat etmekte fayda var. 

BALIK BURCU 3 Temmuz 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İşinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Öfkeyle hareket etmek sizi doğru iken yanlış duruma düşürecektir. Özel hayatınızda ise partnerinizle kısa süreli kavgalar yapabilirsiniz.