3 mart 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

3 mart 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 3 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 3 mart 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar hayatınızla ilgili kritik kararlar alma arefesindesiniz. Hayatın sizin üzerinize getirdiği yük, kafanızı karıştırıyor ve böylece kararlarınızdan emin olamıyorsunuz. Her şeyden önce acele karar almayı bırakmalı ve düşüncelerinizi güvendiğiniz birilerine danışmalısınız. Böylece aşmakta zor gördüğünüz şeyleri alacağınız destekle aşabilir, kafa karşıklığınız bir nebze olsa da azalabilir. Tabiki de zaman en önemli yardımcınız olacak. 

BOĞA BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aşk hayatınızdaki sorunlar normal hayatınızı özelliklede çevrenizdekilerle kurduğunuz iletişimi etkiliyor. Bu durum çatışmalara gebe olacaktır. Bu süreçte izleyeceğiniz tek yol var; sakin olmak ve sorunlarınızın nedeni birisinin üzerine yıkmamak. 

İKİZLER BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (28 Ekim - 21 Haziran)

Bu gün tanışacağınız yeni kişiler sizi eski günlerde yapmayı düşündüğünüz o hayallerinize döndürebilir. Bazen eski hayallerinizi hatırlayıp onlardan ne kadar da uzak bir hayat kurduğunuzu düşünüp hüzünleniyorsunuz. Ancak bunların çoğunun hayal olarak kalmamsı için hala elinizden gelen şeyleri yapmak iin harekete geçmelisiniz. Bu sıralar aklınız eski günlerde kaldığı için partnerinizle yeterli zaman harcayamıyorsunuz hayatınızda onun sizi tamamlayan önemli bir bütün olduğunu unutmayın ve ona zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

YENGEÇ BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İş hayatınızdaki yoğun çalışmalar ruh halinize yansıyor ancak profesyonelce davranıp bunu sevgilinize yansıtmıyorsunuz ancak bu yoğun stres hali sizi oldukça yoruyor ve kısa bir tatile çıkmanız ruhsal ve fiziksel açıdan sizi dinlendirebilir. Maddi kaygılar taşımadığınız şu dönemlerde size cazip gelen bazı yatırımlar söz konusu olabilir hatta kısa zamanda bu yatırımlar kar bile getirebilir.

ASLAN BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 21 Ağustos)

Partnerinizin ilgisizliği gün geçtikçe canınızı sıkıyor belki de doğru kişi değildir düşüncesi her geçen gün sizin iin artıyor ancak onun hayatınızdan çıkması halinde yeni birine aşık olup olmayacağınızda meçhul, İş hayatınızda çalışma ortamınızı değiştirmeniz sayesinde eskisi gibi yoğun tempolu çalışmıyorsunuz bu sizi ruhsal olarak rahatlatıyor. Ailenizin sizi sevdiğini ve her zaman yanınızda olduğun bilmek size mutluluk veriyor.

BAŞAK BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ağustos - 22 Eylül)

Partnerinize karşı zorlama ve ısrarcı tavırlarda bulunmamanız onun ve sizin sağlıklı bir ilişki yürüttüğünüzü gösteriyor. Çalışma ortamınızı değiştirerek iyi mi yaptınız kötü mü yaptınız bilmiyorsunuz anacak yenilik size farklı duygular tattırabilir ve siz duygu insanısınız. Harcamalarınız küçükte olsa bunların getirdiği yük büyük oluyor. Çabalarınızın boşa çıktığını hissetseniz de çabalamaktan kendinizi uğraşmaya devam edin elbet bir gün karşılığını alırsınız.

TERAZİ BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Var olan ilişkinizin seyri sizi artık eskisi gibi hoşnut etmiyor kafanızda ilişkinizin gidişiyle ilgili farklı duygular besliyorsunuz ancak bu ilişkiyi bitirmek konusunda henüz karar vermiş değilsiniz. Çevrenizde çalışmalarınızın başarılı olmasını istemeyen kişiler olabilir bunun için daha dikkatli davranmalısınız dost zannettiğiniz kişiler aslında öyle olmayabilir. İşinizi erkende bitirmeye gayret etmelisiniz aksi halde ilerleyen saatlerde daha farklı işleriniz söz konusu olabilir.

AKREP BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ekim - 22 Kasım)

Partneriniz sizin ilginizin azlığından şikayetçi oysa size göre her şey yolunda ancak bu da böyle devam etmez bir orta yol bulunmalı aksi halde her iki tarafta böyle basit bir meselenin büyümesi sonucu yara alabilir. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda bulunmak sizin için oldukça hoş zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Bazı konularda insanların dikkatini çeken düşünceleriniz oluyor ancak bunları tartışmaya açmanı z halinde doğruya daha çabuk yaklaşabilirsiniz.

YAY BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Arkadaşlarınızla beraber yeni geziler düzenleyebilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz çevrenize yaydığınız enerji oldukça yüksek bu da sizi sevilen biri haline getiriyor. Bazı fırsatlara şans vermemek sizi üzüyor ancak böylesinin iyisi olduğuna sizi iten bazı nedenler var. Ailenizin sizi zorlamasıyla yaptığınız bazı yatırımlardan bu sıralar olumlu dönüt aşabilirsiniz bu da sizi mutlu edecek ayrı bir gelişme.

OĞLAK BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İlişkinizin gidişatı ve düşüncelerinizi çevrenizdeki arkadaşlarınızla ailenizle paylaşıyor ve düşüncelerinizi onlara söylüyorsunuz ancak asıl paylaşmanız gereken kişi olan partnerinizle paylaşmıyorsunuz buda onu üzüyor ve sizden uzaklaştırıyor. İşinizle ilgili konlarda yaratıcılığınızı ön planda tutuyorsunuz ancak bazen bu durum sizi fazlasıyla yoruyor omzunuzda fazla yükün olması sizin sorumluluklarınızı artırıyor. Ailenizle zaman geçirmeyi ihmal etmeyin ve hafta sonu mümkün olduğunca onları ziyaret edin zira aile büyükleriniz sizin tarafından unutulduğunu düşünüyor.

KOVA BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)

Partneriniz sizin tavırlarınızdan rahatsız oluyor sizin bazen emrivaki yaptığınızı düşünüyor. Bu durumu düzeltmek elinizde ancak sizin istediğiniz şeyler ilişkinizde her zaman söz konusu olmayabilir bunu da kabullenmekte fayda var zira ilişkiniz bu şekilde pek uzun ömürlü görünmüyor. Maddi sıkıntıya girmemek için harcamalarınızı biraz azaltmalı hatta birikim yapmalısınız. Aileniz sizin sorumluluk sahibi olduğunuzu düşünüyor ve siz her ne kadar bu sorumluluklardan bunalmış olsanız da bunun bilincinde olmanız yönünde beklentiler söz konusu.

BALIK BURCU 3 Mart 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar yeni girdiğiniz çevrede dikkat çekiyor hatta yeni kişilerle tanışıp bir ilişkiye bile başlamanız mümkün. İş hayatınızda farklı bir çalışma şekliniz var hem çok aktifsiniz bazense tembelsiniz ancak bu ikisini yerinde kulandığınız için şimdiye kadar olumsuz bir sorunla karşılaşmadınız. Bu aralar üzerinize aldığını sorumlulukların altından kalkmayı zor da olsa başaracaksınız. Ailenizin yardımıyla birçok şeyin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz.