29 ekim 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

29 ekim 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 29 ekimde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 29 ekim 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Yeni bir haftaya başlarken bolca enerji toplamalı ve kendinizi motive etmelisiniz. Hayatın sizi yormasına ve baskı altında hissetmenize neden olmasına izin vermeden anın tadını çıkartın. Bazı ödemeler canınızı sıkabilir. Unutmayın.

BOĞA BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün maddi konularda biraz daha tutumlu olmanız gerekebilir. Bazı satın alma işlemlerini üzülerek ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Özel yaşantınızda ise muhteşem bir gün sizi bekliyor. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Bugün kendinizi şımartma gününüz.

İKİZLER BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor. Hayatı akışına bırakıp her şeyi kabullenmeyin, değiştirmek sizin elinizde unutmayın. Bunu öncelikle özel yaşantınızda uygulamalı ve hoşunuza gitmeyen şeyleri dile getirip değiştirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün iş hayatınızda yenilikler ve değişimler için karar alıp uygulamaya koyabilirsiniz. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sizi rahatlatacak bu hareketler için zaman kaybetmeyin. Kendinizi çevrenizden soyutlamayın ve sosyalleşerek günün tadını çıkarın. Özel yaşantınız ile ilgili alacağınız kritik kararlarda ise biraz daha düşünmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor. 

ASLAN BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Maddi konuda kafanızı karıştıran ve canınızı sıkan şeylerin sizi üzmesine izin vermeyin. Bir süre size yetecek kadar birikiminiz olduğunu unutmayın. Kendinizi eve kapatıp çevrenizden kendinizi soyutlamak yerine arkadaşlarınızla dışarıya çıkıp nefes almak size iyi gelecektir. Güzel bir pazar geçirip kafanızı dağıtmaya bakın.

BAŞAK BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Geride kalan haftanın yorgunluğunu atmak için kısa bir tatil iyi gelebilir. Üstelik özel hayatınızda her şey yeniden yoluna girmişken bugünü partnerinizle geçirmek her ikinize de iyi gelecektir. Bir iyi haber de parasal konuda. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

TERAZİ BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Hafta sonu sizin için hareketli başladı. Geniş aile buluşmasının ardından tatilin son gününde yeni ortamlarda kendinizi bulacaksınız. Yeni insanlarla tanışıp bir etkilenme sürecine girebilirsiniz. Gecikmelerin motivasyonunuzu bozmamasına dikkat edin. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz.

AKREP BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Birlikte yaşadığınız insanların arasında çıkabilecek tartışma sizin de etkilenmenize yol açabilir. Sakın bu konuya dahil olmayın, boşu boşuna canınız sıkılır. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Bugünlerde özellikle kredi kartı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

YAY BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Son günlerde artan iş temposu ve özel hayatınızdaki fırtınalı günler sizi bir hayli yordu. Bu gün kendinizi sakin ve huzurlu hissedeceğiniz ortamlara gidin. Akşam saatlerinde yakınlarınızdan davet gelebilir. Büyük ailenizle birlikte olmak size de onlara da iyi gelecektir. Önemli bir sürecin içine girmeden önce kendinize zaman ayırın.

OĞLAK BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sizin huzurlu ve mutlu günlerinizden biri. Çevrenizdeki ve hayatınızdaki tüm olumsuzluklara karşın gelecek konusunda ümitli olacaksınız. Bu sizin vereceğiniz bazı kararlarla da kalıcı olacak. Özellikle aşk hayatınızdaki konularda kendinizi asla üzmeyin. Kökten değişikliklere girebileceğiniz, değişik önerilere hazırlıklı olun, ilgi duyacaksınız.

KOVA BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Bugün sabah saatlerinde gelen bir haberle güne mutlu ve zinde başlayabilirsiniz. Kendinizi güzel bir güne hazırlayın. Bir çok konuda çabalarınız sonuç verdi ve siz artık isteklerine çok yaklaşmış birisiniz. Küçük sağlık sorunlarının sizi üzmesine izin vermeden önce mutlaka doktorunuza görünün ve keyifle başarının ve mutluluğun tadını çıkarın.

BALIK BURCU 29 ekim 2017 pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün partnerinizle uzun ve ayrıntılı bir konuşma yapabilir ve önemli bir karar alabilirsiniz. Açık ve samimi olmak yararlı olacaktır. Sağlığınızla ilgili kuruntular yapmaktan vazgeçmeli beslenmenize dikkat etmelisiniz. Parasal konularda hafta başı önemli haberler alabilirsiniz.