29 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

29 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 29 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 29 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Maddi konularda karlı ortalıklara imza atacağınız bir gün içerisindesiniz ama ortaklarınızı iyi incelemede fayda var. Bu aralar aklınıza gelen başınıza gelebilir. Ruhsal açıdan çöküntü yaşabilirisiniz ama uzun sürmeyecek. 

BOĞA BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün özel hayatınızın getirdiği yüklere ailenizde meydana gelen olayların getirdiği yükler de biniyor. Yaşayacağınız süreçte hayattan bezebilirsiniz. Bu konunda beklemediğiniz birinin yardımı sizi rahatlatacak. 

İKİZLER BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Gelecek ile ilgili planlarınızın hayata geçirdiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızda beklenmedik gelişmelere hazırlıklı oldun. Maddi konularda problemleriniz büyümeden kendi önlemlerinizi almalısınız. 

YENGEÇ BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün kendinizle ilgili yeni niyetler ortaya koyabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar olabilir. İlişkiler ön plana çıkabilir. Ailedeki hassas konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konularda daha fazla büyümek isteyebilirsiniz. Bunun için uygun koşullar yakalayabileceksiniz.

ASLAN BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Yeni ufuklara açılmak, yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü daha rahat görüp, rahatça ilerleyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir.

BAŞAK BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Keyif aldığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ailevi konular sizi meşgul edebilir.

TERAZİ BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Evinize ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili güven konularında stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik olaylarla ilgili alınganlık olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda acele etmeden kararlar almalısınız. Bazı olaylar için temeller atmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

AKREP BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bugün üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Ailevi konular zaman zaman gündeminizi meşgul edebilir. İhtiyatlı olmanızda yarar var. Acele kararlar vermeyin.

YAY BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi işinizi sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak için daha rahat koşullar söz konusu. Ailevi olaylarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Duygusal olaylara karşı temkinli davranabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve korunma konularında stresli durumlar karşınıza çıkabilir. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde dikkatinizi kaybetmemeye özen gösterin.

KOVA BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sağlam olacak temeller atmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu nedenle iş arkadaşlarınızla mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Aile ve güven konuları ön plana çıkabilir.

BALIK BURCU 29 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İkili ilişkilerde mücadele içine girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Başarı için daha fazla angaje olmanız gerekebilir. Ailevi konularda duyarlı olmanız gereken zamanlardasınız. Acele etmeden karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.