28 ocak 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

28 ocak 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 28 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 28 ocak 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Mart - 20 Nisan )

İş hayatınızdaki başarıyı bir türlü özel hayatınızda yakalayamıyorsunuz. Sürekli olarak bir nedenden ötürü partnerinizle çatışma içerisindesiniz. Karşı taraftan bir adım beklemeden siz adam atarak kontrolü ele almalısınız. 

BOĞA BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 21 Nisan – 21 Mayıs )

Üzerinizde maddi konuların oluşturduğu kara bulutlar alacağınız bir yardımla yok oluyor. Sizi ferah ve güzel günler bekliyor. Hayatın anlamını yeniden kazacanacağız bu günlerde aradığınız aşkı da bulabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Aşkınızı bitirdiniz mi? Aşk biter mi? Bu konu üzerinde uzunca düşündünüz ancak konu üzerine tez yazmayı düşünmüyorsanız artık bir sonuca varmalısınız zira siz düşünürken partneriniz sizden uzaklaşabilir. Yakın zamanda yapmayı planladığınız bazı işler aklınızdaki gibi sonuç verecek iş konusunda oldukça başarılısınız. Bu aralar sırtınızı dönmeyi düşündüğünüz kişi her kimse onun size çok ihtiyacı var.

YENGEÇ BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (29 Haziran - 23 Temmuz)

Aşk hayatınızda yalnızsınız ancak bu durum hep böyle devam edemez bunun siz de farkındasınız. Arkadaşlarınız sizi birileriyle tanıştırmak istiyor bu konuda olan düşüncelerinizi yıkmalısınız. Tanıştırmalara açık olmanızda fayda var zira birileriyle daha nasıl tanışabilirsiniz ki. Bu aralar alacağınız bazı kararlar çevrenizde ki insanları hoşnut etmeyebilir. Çevrenizde bazı problemler yaşıyorsunuz ancak bu problemler bir çözüm bulmasını istiyorsanız, ayrıntılara takılmaktansa olayları genel olarak düşünmelisiniz.

ASLAN BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Geçmişte yaşadığınız bazı ilişkiler sizin şu anda olan ilişkinize gölde düşürüyor oysa şuan ki ilişkinizde çok mutlusunuz sadece geçmişin bazı hoşlukları zaman zaman aklınız çeliyor ve o günlere geri dönmek istiyorsunuz. Hayatta fazla beklentiniz olmamasına rağmen bazı tavırlarınız sizin kazanan olmanızı sağlıyor. Bu aralar kısa yolculuklar yapmanız mümkün gibi görünüyor bu yolculuk sırasında dikkat etmeniz gereken bazı durumlar olabilir. İşinizle ilgili yeni ve cazip teklifler alabilirsiniz bunu düşünmek istiyorsunuz.

BAŞAK BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İşinizle ilgili hoşnut olmadığınız şeyler söz konusu ancak bunu ne yaparsanız yapın düzeltemezsiniz bunu artık fark etmelisiniz. Yakın zamanda maddi anlamda işleriniz olabilir yüklü bir paraya ihtiyacınız var ancak sizde bu miktarda bir para yok bunun için bazı sıkıntılar çekebilirsiniz. Artık doktora gitmelisiniz kendinize dikkat etmeli ve zaman ayırmalısınız. Aşk hayatınızla ilgili ciddi sonuçlar almak istiyorsanız dikkatli adımlar atmalısınz.

TERAZİ BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Benliğinizi saran kaybetme korkusu size ve aşkınıza tatlı bir heyecan katıyor. İş hayatınızda bazı konularda cesaretli davranmanız halinde, karlı bir iş yatırımı yapabilirsiniz. Maddi konularda bazı sıkıntılara girebilirsiniz. Aklınızda ki yatırımlar sizden cesaret bekliyor ve cesaretli davranmanız durumunda maddi olarak zorlanacaksınız. Uzak bir yolculuk yapacaksınız, bu yolculuk sırasında heyecanlanabilir ve eski günlere geri dönebilirsiniz.

AKREP BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Partnerinizle ilgili bazı sorunlar yaşamanız fazlaca olası gibi görünüyor. Sizin susan taraf olmanız ve sevgilinizin sürekli kendini haklı göstermesi sizi bazen çileden çıkartsa da sizi nu ilişki de mutlu eden tek şey onu halen seviyor olmanız. Ancak aşkınızın gidişatı bu durumun uzun sürmeyeceğini size düşündürüyor. İşinizde oldukça mutlusunuz ve bunu her fırsatta dile getiriyorsunuz. Ancak çevrenizde ki insanlar sizin fazla işkolik olduğunuzu düşünüyor ancak sizin düşünceleriniz çok farklı. Hayatınıza renk katmak için yeni heyecanlar deneyeceksiniz.

YAY BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Sevgiliniz bu günlerde size sürpriz yapmayı düşünüyor. Partneriniz sizinle ciddi düşünüyor onu hafife almayın. İş hayatınızda sıkıcı sıradan bir gün sizi bekliyor bunun için yapacak bir şeyiniz yok ancak iş arkadaşlarınızla yaşadığınız size göre gerekli muhabbetler patronunuz tarafından tenkit edilebilir bunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Amiriniz sizin çok konuştuğunuzu düşünüyor ve bu konuda yakın zamanda sizi uyaracak. Maddi konularda birikim yapmayı planlıyorsunuz ancak sizi her seferinde durduran bir şey çıkıyor belki de siz bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.

OĞLAK BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Partnerinizden ilişkiniz konusunda kalıcı sonuçlar bekliyorsunuz ancak partneriniz bunun için erken olduğunu düşünüyor. Sizse bunun tam zamanı olduğunu düşünüyorsunuz. Bazı tahsilat sorunlarınız sürmeye devam edecek ancak bazı harcamalarınız için maddi kaynaklar bulmanız gerektiğini düşünüyorsunuz ve bu sizi hem zorluyor hem de sizi agresifleştiriyor. Bu ara fazla içinize kapanık hale geldiniz, bu sizi benmerkezci yaptı ancak kısa da olsa buna ihtiyacınız vardı fakat bunu uzun süre sürdürmeniz çevrenize zarar veriyor.

KOVA BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Duygusal davranışlar sergiliyorsunuz ancak bu davranışınız uzun süre içinizde biriktirdiğiniz bir çok duyguyu daha da çok içinize atmanıza neden oluyor ve bu surum biriktirdiğiniz duyguları ansızın patlamasına neden olabilir. İşinizle ilgili sorun yaşamıyorsunuz hatta zamana geçtikçe işinizi daha da çok seviyorsunuz, ve işinizle ilgili deneyimlerinize biriktirerek çoğalıyorsunuz. Dikkatli olmaya ve önlem almaya özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU 28 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Sevgilinizle aranızda farklı bir duygulanma söz konusu onu seviyorsunuz ancak zaman zaman mesafe koyuyorsunuz, zaman zaman ise onu çok sevdiğinizi ona belli ediyorsunuz, bu durum partnerinizin kafasınız hayli karıştırıyor. İşinizle ilgili güzel zamanlar geçiriyorsunuz zaman zaman işiniz size çok stresli geliyor ve bu gibi durumlarda spora yönelerek çok iyi yaptınız. Maddi konularda bu aralar şanslısınız beklemediğiniz bir yerden bir miras elde etmeniz söz konusu olabilir.