28 mart 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

28 mart 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 28 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte  28 mart 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde bir takım değişimler sizi etkileyecek. Özellikle çevrenizde yaşanan bu değişimler sizi olumsuz etkliyebilir. Bunun etkisinin sizi ne kadar etkileyeceği davranışlarınıza bağlı. Özel hayatınızda beklendiğiniz kişi bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde vereceğiniz kararlara dikkat etmekte fayda var. 

BOĞA BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar özel haytınızı etkilemekte. Bu durumun getirdiği agresiflik aile içerisinde çatışmalara yol açabilir. Her şeyin kontrolünün sizin elinizde olduğunu unutmayın. Atacağınız adımlar sorunu büyümeden ortadan kaldırabilir. 

İKİZLER BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün sizin için her şey yolunda gidiyor. Şanslı gününüzdesiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz. Para konusunda tutarlı olmak için uğraşmanıza rağmen biraz daha gayret etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda kabuğunuza çekildiniz. Yaşadıklarınız yaptığınız bir hata yüzünden işler kötüye gitmeye başladı. Ama artık savaş vermekten bıktınız. Kendinizi yaşamak istiyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz. Daha esnek olmalısınız. Zaten çekici ve sakin tavırlarınızla karşı cinsin ilgisi her zaman üzerinize bir anda üzerinize çekiyorsunuz. Parasal konulardan aşırıya kaçıyorsunuz, arkadaşlarınızla olan toplantılarınızda mutlaka en fazla ödemeyi siz yapıyorsunuz. Biraz dikkat etmeniz gerekecek. Para konusunda biraz tutarlı olmak işlerinizi yoluna sokacaktır.

ASLAN BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün yine enerjiniz üst seviyelerde. Günlük olağan enerjiniz yine üst seviyelerde. Her konuda farklı çözümler üreterek, çevrenizi şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Parasal konularda har vurup harman savurmayacağınız bir gün olacağı için bugün en şanslı günlerinizden birisini daha yaşamış olacaksınız. Sanatsal alanda eğiliminiz ve yetenekleriniz oldukça fazla. Bunun artık hazırlığını yapma vakti geldi.

BAŞAK BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bir süredir iş hayatında yaşadığınız yükselen çizgi devam ediyor. Bu olumlu hava devam edecek ve bu durum maddi olarak size fayda sağlayacaktır. Parasal konularda yaptığınız harcamaların hiçbiri kendinize değil. Ailenizi bir tarafa bırakın artık biraz da olsun kendinizi düşünmeye bakın. Etrafınızdaki insanlara gülücükler saçarak çok mutlu gözükmeyi ve içinizde fırtınalar yaşamaya bayılıyorsunuz.

TERAZİ BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Aşk ve iş hayatınızda hareketlilikler var. Aşk hayatınızdaki hareketlilik sizi zaman zaman yoruyor ancak ortak bir yol bulmak için ilk adım sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızla farklı fikirleriniz var. Ama onları ikna etmenin yolunu siz biliyorsunuz. Son zamanlarda para sizin için hayli değerli hale geldi. Önemli fırsatlar kapınızı çalabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bu aralar boyun ve ensenizle ilgili problemleriniz olabilir, dikkat!

AKREP BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Son zamanlarda iş hayatınızdaki başarınız dikkat çekmeye başladı. Takdir topluyorsunuz. Başlattığınız konuları bir an önce tamamlamalısınız. Sonuca emin adımlarla yaklaşıyorsunuz. Duygusal yaşamınızla ilgili değişimler yapmalısınız. Yeni heyecanlar iyi gelecektir. Maddi konularda boyunuzu aşıyorsunuz bunun nedeni ise ailenize güveniyor olmanız ancak ailenizin de sizin dışında maddi yükümlülükleri olabilir bunu anlamalı ve ona göre hareket etmelisiniz.

YAY BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bu sıralar sevdiklerinize karşı ilgisizsiniz. Özellikle partneriniz bazı konularda sizden ilgi bekliyor. Ona karşı güvensiz hareket ediyorsunuz. İşinizle ilgili sizi tatmin etmeyen şeyler var ve bunun için yeni atışlımlar yapmak istiyorsunuz hatta ortamınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz. Maddiyata fazla önem vermiyorsunuz ancak para yaşamınızda önemli bir nokta olarak yer alıyor. Zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz, sizin için iyi olmuyor.

OĞLAK BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Çevrenizdeki olumsuz düşünenlere sahip olanları boş verin. Çünkü onlar artık hayatınızdan çıkıyorlar. İşinizde ise işler pek de iyi gitmiyor, işiniz size eskisi kadar cazip gelmiyor. Tüm bunları düşünüce işinizden uzaklaşmak istiyorsunuz. Maddi konularda yeni kaynaklar elde etmek istiyorsunuz ve bu sıralar yatırımın tam da zamanı. Değişen hava şartları, en çok sindirim sisteminizi etkiliyor. Yediklerinize dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İşinizi başkalarına bırakmayın. İşlerinizi kendiniz takip ettiğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşk hayatınızda ise kendinizi ifade ederken yanlış kelimeler kullanmaktan sakınmalı ve sade konuşmalısınız. Partnerinizin sizinle ilgilenmediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz sadece o konulara bira daha sakin yaklaşıyor ya da sizin gibi derinlemesine düşünmüyor.

BALIK BURCU 28 Mart 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün şans sizin için çalışıyor. Bugün duygularınızın sizi götürdüğü yere gitmelisiniz. Olumlu fırsatlarınız lehinize gelişiyor. İşinizde çok iyisiniz hatta işinizin ehli bile sayılabilirsiniz. Doğru zamanda doğru işlerin kişisi olduğunuzu herkes biliyor. Fakat küçük hatalar canınızı sıkıyor. Maddi konularda çevrenize kulak vermeli ve para biriktirmelisiniz bu size zor gelse de aileniz sizi düşünüyor.