28  ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

28 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 28 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 28 ağustos 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Enerjinizin bol olduğu bir gündesiniz. Hayata olumlu yaklaşmak sizi hedeflerinize bir adım daha yaklaştırıyor. Özel hayatınızda yaşanacak değişimlere hazır olun. Özgüveniniz ve iletişiminiz size başarının kapısını aralayacak anahtar olacaktır. 

BOĞA BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ruhsal enerjnizin en yüksek olduğu gündesiniz. İş ve özel hayatınızda bütün gözler sizin üzerinize çevriliyor. İş hayatınızdaki problemleri dile getirerek çözüm bulmak için en uygun gündesiniz. Özel hayatınızda uzun süredir başınızı ağrıtan problemler bugünden itibaren geride kalıyor. 

İKİZLER BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz mutlu bir haber bugün sizin kapınızı çalacak. Uzun zamandır çözüm bulmak için uğraştığını problemler bugün mazi olabilir. Maddi konuda iyi bir konumdasınız. Özel hayatınızda geçmişten gelen eski bir misafir kapınızı çalabilir. 

YENGEÇ BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Maddi açıdan iyi bir konumdasınız. Aile hayatınızda yaşayacağınız problemler sizin canınızı biraz yakabilir. Sakin olmalı ve karşı tarafın davranışlarını iyi okuyarak uzlaşıcı bir tavır sergilemelisiniz. Özel hayatınızda karşı cinsin yoğun etkisi altında kalabilirsiniz. Seçimlerinize dikkat edin. 

ASLAN BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün kendinizi anlam veremediğiniz duygular içinde bulanilirsiniz. Partnerinizin yaklaşımını yanlış değerlendirmek ilişkinizi çıkmaza sokabilir. İçinde bulunduğunuz ruh hali size iş hayatınızda problemler olşturabilir, işlerinizi zamanında bitiremyebilirsiniz.  Çalışma arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek problemlere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gün. Bugünlerde sürekli tekrar eden ve ihmalkar davrandığınız bir rahatsızlığın ciddi anlamda sizleri zorlar duruma sokabilir. İş yaşamınızda ise fazlasıyla aktif bir dönem sizleri karşılamakta. Sağlığınızı ön plana alıp, işlerinizi sıraya sokmalısınız. Özel hayatınızda partnerinizin tutarsız davranışlarına çok fazla tepki göstermeden beklemeniz sizin için daha faydalı olabilir.

TERAZİ BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İş ve özel hayatınızda olmasını istediğiniz işlerinize adapte olarak mantığınızı kullanarak isteklerinizi gerçekleştirmek için bir adım atmanız gerekiyor. Hayatınızın her alanında yeni başlangıçlara hazır olmanız gereken bir döneme girebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru adımlarla ilerlemelisiniz. Bir ilişkiniz yoksa yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bu dönem sizin farkındalığınız dışında gelişen durumlar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkileri göstermelisiniz. Yaşanan gerginlikle içine kapanık bir ruh hali içinde olmanız aileniz ve sevdiklerinizi kaygılandırabilir. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinleyin

YAY BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İş hayatınızda uzun zamandır sabırla hareket etmenin karşılığını alacağınız bir döneme girebilirsiniz. Bugün hayatınızdaki detaylara odaklanıp, gizliliğe önem vermeli ve gelişmeleri de bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizden hak ettiğiniz değeri görmeye başladığınız bir zamana giriyorsunuz keyfini çıkarın ve kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.

OĞLAK BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Her konuda dikkat çekip insanların güzel etkileriyle karşılaşabilirsiniz. İletişime verdiğiniz önem iş hayatınızda olmayacağını düşündüğünüz işlerde dahi son derece etkili sonuçlar almanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizde bulunan bazı insanların kıskanç tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumdan etkilenmemeli ve yolunuzdan şaşmamalısınız. Özel hayatınızda partnerinizin sizinle gurur duyması mutluluğunuzu daha da artacak.

KOVA BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Kendinizi çok iyi hissettiğiniz özel ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi iş verenlerinizden aldığınız destekle hayata döndürebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yeni bir aşkla heyecanlanabilirsiniz. Uzun süreden beri devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir.

BALIK BURCU 28 Ağustos 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Gün içinde yaşayacağınız yüzleşmelerle güçleneceğinizi düşünebilir ve hayata daha farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Tecrübelerinizle kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi fazlasıyla öğreneceksiniz. Sizin için bu durum sarsıcı olsa da sizi daha iyi şartlara ve daha doğru kararlara ulaştırabilir. Kararlı ve istikrarlı davranmalısınız.