26  ağustos 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

26 ağustos 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 26 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 26 ağustos 2017 cumarteesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Yeteneklerinizin ön plana çıktığı bir gün içerisindesiniz. Günü iyi değerlendirmek size ileriye dönük avantajlar kazandıracak. Kimsenin sizi hayallerinize giden yoldan alıkoymasına izin vermeyin. Özel hayatınızda partnerinizin tutarsız davranışları konusunda napacağınızı bilemediğiniz için aklınız karışık. 

BOĞA BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Gün içerisinde yeni iş teklifi alabilirsiniz. Kendinizi geliştiricek ve hayallerinize bir adım daha yaklaştıracak tekliflere açık olmalısınız. Özel yaşantınızda partnerinizin sıkıntıları ilişkinizde kara kedi oluyor. Sakin davranmak fayda var. 

İKİZLER BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün hisleriniz çok kuvvetli özellikle karşılaşacağınız olaylarda olacakları önceden hissediyorsunuz. İş hayatınızda ise yoğun bir gün sizi bekliyor. Bu yoğun tempoda alacağını kararları dikkatli düşünerek vermelisiniz. 

YENGEÇ BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün uzun zamandır sıkıntılarını hayatınızın her alanında hissetiğniz problemleri mazide bırakmanın zamanı. İş ve özel hayatınızda içinizdeki sese kulak verin. Kötü olayların geride kalmasıyla hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz bahar, size enerji vermeye başlıyor. 

ASLAN BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Başınıza birçok sorun gelebilir ama soğukkanlılıkla bunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Karşı cinsin yoğun ilgisine maruz bir güne girerken kalıcı ilişkilere de imza atabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Çabalarınızın karşılığını alamadığınızı düşünüp umudunuzu kesmek üzere olduğunuz bir gündesiniz. Harcamalarınıza dkonusunda dikkatli davranmaya devam etmelisiniz. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular tahmininiz dışında sonuçlanabilir. Akıllıca davranmalı ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda partnerinizle çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İş ortamınızda beklenmedik sıkıntılar yaşayabilir ve haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Daha az konuşup dinlemeyi tercih ederseniz anlaşmazlıkları ortadan kaldırabilirsiniz. Kendinizi nedenini anlayamadığınız bir psikoloji ile hayatınızın anlamını sorgular halde bulabilirsiniz Özel partnerinizi anlamaya çalışarak hareket etmeli ve tek taraflı ön yargılarla huzursuzluk çıkarmamalısınız.

AKREP BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Çevrenizdeki insanların konuşmalarının etkisinde kalarak yanlış kararlar verebilirsiniz, dikkatli davranmalısınız. Herkesin her söylediğini dikkate alıp, kelimelere takılıp kalmayın. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir ilişki tekrar gündeminize gelebilir. Emek verdiğiniz her şeyin meyvesini toplayacaksınız.

YAY BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Çevrenizdeki insanlar ısrarlarıyla karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün olabilir. Merhametiniz yüzünden  başınızı ağrıyabilir. Dikkatli davranın ve insanlarla ilişkileriniz sizin belirlediğiniz ölçüde ilerlesin. İş hayatınızda ki durgunluğun son bulduğu ve maddi olarak kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş  ve eğitim yaşamınızda hareketli gelişmelerle karşılaşabilir ve mantığınızı kullanarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınızı alırken yakın arkadaşlarınızdan istediğiniz desteği görememeniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

KOVA BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İşinizle alakalı her konuda kontrolü elden bırakmamanız gereken bir süreçtesiniz. Planlarınızda  gerçekleşecek gecikmeler karşısında sakinliğinizi koruyup çözüm odaklı hareket etmeniz size fayda sağlayabilir. Özel yaşamınızda partneriniz duygularını net olarak açıklaması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

BALIK BURCU 26 Ağustos 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İş  hayatınızda şüphelerle kapılarak kendinizi geri planda tutmanız size zarar getirebilir. Sosyal hayatınızda içinizden geleni yapmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Hayatınızda mücadele etmekten yorulduğunuz her konuda savaşçı ruhunuz uyanıyor adeta. İdealleriniz için mücadele etmeniz için doğru bir zaman. Özel hayatınızda ise partnerinizle olmadık konularda sorun yaşayabilirsiniz. Sağduyulu davranmaya özen gösterin