Bugün çeyrek altın

25 Temmuz 2017 Salı günlerinde içerisinde alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz.

Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da.

25 Temmuz 2017 Salı Günlük Burç Yorumları
 

KOÇ BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)


 ilişkinizde oldukça sadakatlisiniz ancak bunu abartmayın sevgilinizde sadakate önem veriyor ancak bunu ara sıra gündeme getirmenizden rahatsız olabilir. Bir basiretsizliğin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Maddi anlamda bazı sıkışıklıklarınız olabilir bunu gidermelisiniz zira daha da büyüyüp karşınıza çıkabilir.


BOĞA BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)


 ilişkinizde oldukça şanslısınız zira size uygun biriyle birliktesiniz ve bunu kıymetini bilmelisiniz. Kendinizi bu kadar ön plana atmamanız halinde, kimseye borçlu kalmış olmayacaksınız. Parasal açıdan güven verici tavırlar sergiliyorsunuz ancak bazı konularda kendinize bile zor yetiyorsunuz. Harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

İKİZLER BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Arada bir yaşadığınız kısa süreli ayrılıklar ilişkinizi ayakta tutuyor. Ara sıra hayal kırıklıkları yaşasanız da bunun üstesinden geliyorsunuz. Alan değiştirme düşünceniz bu dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir. Yakın tarihte bir satın lama işi içine girebilirsiniz bunun için akıllıca kararlar vermelisiniz.
 

YENGEÇ BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)


 aşk hayatınızda birbirinden farklı istekler  içinde olacaksınız bu haliniz sevgilinizi şaşırtacak. Bir yandan işinizle çok ilgileniyorsunuz bir yandan da eğitiminiz ile ilgili bir takım geleceğe yönelik planlar kuruyorsunuz.  Aile içi ilişkilerinizde daha öz verili olmalısınız. Bu aralar onları çok boşladınız ailenizle zaman geçirmelisiniz.

ASLAN BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Temmuz - 22 Ağustos)


Aşk hayatınızda çok durgunsunuz bugünlerde de bu durgunluğunuz devam ediyor ancak bu durgunluğa son vermek için herhangi bir girişimde bulunmayacaksınız.  İş arkadaşlarınızdan birinin yokluğu iş yükünüzü bir hayli arttıracak. Fazla yorulmamaya dikkat edin. Maddi konularda destek almak zorunda kalabilirsiniz.

 
BAŞAK BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)


 İlişkinizde oldukça mutlusunuz bunun sebebi ise sizi ara sıra sinirlendirse de sevgiliniz ve siz. İkili anlaşmalarda şansınız oldukça fazla. Bu ve benzeri avantajlarınızı yeterince kullanamıyorsunuz. Yatırım konularında kendinize güvenmelisiniz ve ona göre hareket etmelisiniz.

TERAZİ BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bu aralar aşk hayatınızda yersiz kıskançlıkları abarttınız bunu sevgiliniz de size belirtiyor ancak siz yine de  bildiğinizi okuyorsunuz.  İş yerinizde patron gibi hareket etmeye başladınız ve bu da diğer iş arkadaşlarınızın size karşı olumsuz düşünmelerine neden oluyor. Bu aralar ulaşım sorununuza dikkat etmelisiniz aksi halde bu randevulara geç kalıp laf dinlemek zorunda kalabilirsiniz.


AKREP BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

  Sevgilinizin size yeteri kadar sıcak davranmadığını düşünüyorsunuz bu konuda çoğu zaman mantık hatasına düşüyorsunuz. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Kaynaklarınızı fazlaca kullandığınız için parasal sorunlarınız tekrardan nüksetti.
 

YAY BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)


Aşk hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz duygusal açıdan kendinizi kısıtlıyorsunuz. Duygularınızı dile getirmekte daha açık olmalısınız. İş yaşamınızda üzerinize aldığınız sorumlulukların artacağı ve kendinizi bu anlamda baskı altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı çalışmaların size maddi kazanım getireceğini düşünüyorsunuz, bu mümkün.

OĞLAK BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)
 
 Sevgilinizi bu aralar çok şımartıyorsunuz bunun zararını göreceksiniz. Bu aralar iş hayatınız hayli yoğun bunun stresini hafta sonu  çıkarmaya çalışın. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz zira fazla bonkörsünüz.

KOVA BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Ocak - 19 Şubat)

Sevgilinizi kıskanmanın yersiz olduğunu artık anlamalısınız. Onun sizden başkasınız gözü görmüyor sadece bunu size hissettiremiyor. Ruhsal yönden biraz kuruntulu ve düşünceli olacaksınız. Parasal yönden hayli kazançlı bir gün geçireceksiniz çeşitli kazanımlarınız söz konusu.


BALIK BURCU 1 Ekim 2016 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)
 
Sevgilinizin üstüne fazlaca gidiyorsunuz o bunu size belirtiyor ancak kıskançlık sizi farklılaştırmış. Bugün çalışmalarınıza yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Daha kolektif bir yol izleyeceksiniz. Parasal konularda eliniz hayli açık buna artık bir son vermelisiniz.