25 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

25 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 25 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 25 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Aklınız geçmişten bir kişinin gelip sizi yeniden bulmasıyla her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz şeyler,  küllerinden yeniden doğacak. Hisleriniz yeniden eskiyi duygularınızı hissetmenizi sağlasa da mantığınız bunun önüne geçecek. Bu durum sizin yıpramanıza özellikle de ne yönde adım atmanız konusunda kafa karışıklığı yaşamanıza yol açacak. güvendiğiniz kişilerden alacağınız tavsiyler bu durumun üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. 

BOĞA BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Son günlerde geleceğe yönelik kaygılarınız giderek artıyor. İçinde bulunduğunuz belirsizlik artık sizi boğmaya başlıyor. Burada birden fazla alana yönelmek yerine tek bir yere yoğunlaşmanız sizin için daha faydalı olacaktır. 

İKİZLER BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Geçmiş günlerin üzerinize yıktığı işler ve duygusal yükler en sonunda sizin bitkin düşmenize neden oldu. Tebdil-i mekan iyi gelecektir. Dışarı çıkın ve kendiniz için bir şeyler yapın. Bu size iyi gelecek ve enerjiniz sayesinde gelecek planlarınıza hız kazandırabileceksiniz, kararlarınızı alırken kendinizden emin bir şekilde ilerleyeceksiniz.

YENGEÇ BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün şansınızın yaver gittiğini fark ettiğinizde her şeyin daha farklı olabileceğini düşünerek heyecanlanacaksınız. Sürekli kendinizi hayat şartları nedeniyle kısıtlıyorsunuz ve erteliyorsunuz. Günün ilk saatlerinden itibaren yapmak istediklerinizin birer birer gerçekleşmesi sayesinde kendinize ve şansınıza olan güveniniz yükselecek ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için harekete geçeceksiniz. Uzun zamandır aklınızın bir kenarında olan değişim planlarınızı hızlıca gerçekleştirmeye başlayacaksınız.

ASLAN BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün aile ile olan ilişkilerin ön planda olacak. İçinde bulunduğunuz olumsuz koşullar sizi fazlasıyla duygusal biri haline getirebilir. Böyle olduğu zaman ancak ailenizin yanında duyduğunuz huzur sizi kendinize getirebiliyor. Onlarla birlikte olduğunuzda güven duygusunu içinizde hissediyorsunuz. İşle ilgili vereceğiniz kararların doğru olup olmayacağı konusundaki endişelerinizden kaynaklı, ilerleme konusunda sıkıntı çekiyorsunuz. Eğer vereceğiniz karar bir değişimi içeriyorsa bunun sizin için olumlu olacağını bilmelisiniz.

BAŞAK BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün genel anlamdaki kararsızlıklarını aşmak için önemli adımlar atacaksınız. Kendinizi yenilemek ve hayatınızın yönünü değiştirmek için bir süredir çaba harcıyordunuz, işte o gün bugün. Bugün kararsızlığın hayatınızı ne kadar zorlaştırdığını anlayacaksınız. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissettiğiniz için diğer hiçbir pürüzün canınızı sıkmasına izin vermeyeceksiniz. Gelecekle ve kişisel gelişimle ilgili aldığınız kararların ve yaptığınız çalışmaların karşılığını bugün almaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün hayatınıza yeni bir yol vermek için yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Aslında yapmak istediğinizin yeniliklerin sancılarını çekiyor olduğunuzun farkında olarak hareket etmeniz sizin için oldukça kolaylaştırıcı bir etki olacaktır. Hayatınızda sizin için önemli olan kimler varsa onlarla iletişimde bulunmak düşüncelerinizin daha olumlu bir yöne kaymasına yardımcı olacaktır. Bugün doğanlar için hayat yeni sürprizler hazırlıyor. Yeni başlangıçlara hazır olun.

AKREP BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün zor bir gün olabilir. Sizi zorlayıcı bazı etkilerle yüzleşmek zorunda kalabilir, kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın önüne geçmemeye çalışmalısınız. İnsanların sizi anlamasını önemsemelisiniz ve daha açık olmaya çalışmalısınız. Maddi işlerinizde elinizdekileri değerlendirme konusunda etrafınızdan takdir göreceksiniz. Çok fazla geliriniz olmasa da paranızı yönlendirmeyi çok iyi bildiğiniz için her şeyin üstesinden gelmeyi başarabiliyorsunuz.

YAY BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün duygusal olarak bir içsel yolculuk yaşayabilirsiniz. Seçimlerinizin gerçekten sizin isteklerinizi yansıtıp yansıtmadığı konusundaki endişelerinizi gidermeye çalışabilirsiniz. Gün içerisinde sevdiklerinizle birlikte vakit geçirme fırsatı da bulacaksınız. Başarılı günler yakında. Ani kararlar almaktan kaçının. Aşk hayatınızda ise mutlu bir sürecin içerisinde gireceksiniz.

OĞLAK BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sürekli şanssız olduğunuzdan yakınıyorsunuz ancak bugün işler değişmeye başlıyor. Siz arzularınızın farkına vardığınız anda fırsatların bir anda karşınıza çıkma hızına şaşıracaksınız. Yeter ki ne istediğinizden ve hangi yoldan gideceğinizden emin olun. Maddi olarak kendinizi sıkıntıda hissediyorsunuz ancak bugün bu anlamda da şansınız dönüyor. Olumlu düşünmeye başlarsanız her şey güzel olacaktır.

KOVA BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bu hafta sonu işinizle ilgili kimi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mesleğinizdeki konumunuzla ilgili kafanızı kurcalayan ne varsa bugün onları çözmek için kendinize zaman ayırın. Kendinizi insanların düşüncelerine göre şekillendirmiyorsunuz ancak insanlar üzerinde bıraktığınız etkiyi fazlasıyla önemsiyorsunuz. Rahat olun bıraktığınız etki çok olumlu, sizi bunun strese sokmasına izin vermeyin. Bu arada parasal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz.

BALIK BURCU 25 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün yapmak istediklerinizle ilgili kendinizi oldukça enerjik hissediyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar enerjinizden etkilenecekler ve bu sayede birlikte keyifli vakitler geçirebileceksiniz. Evinizle ilgili değişim planları bugün gündemde olabilir. Geleceğinize yönelik endişelerinizi çok fazla gün yüzüne çıkarmazsanız ve olumlu düşünerek hareket ederseniz çok fazla sorunla karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz.