24 şubat 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

24 şubat 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 24 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 24 şubat 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar iş ve günlük hayatınızdaki yaşadığınız olaylar aklınızı meşgul ediyor. Bu durum sizin motivasyonunuzu ve konsantrasyonunuzu etkiliyor. Her zaman, zamanın en iyi ilaç olduğunu düşünmeli ve gelecekte ne olacak sorusunu kafanızdan silmelisiniz. Böylece önüzdeki sorunlara odaklanabilir ve sorunlarınızın üstesinden kolayca gelebilirsiniz. 

BOĞA BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İçinizde duygularınız birbiriyle çatışıyor. Özellik insanlara karşı duygularınız, mantığınızdan daha ağır basıyor. Bu durumun sonucunda yaşadığınız hayal kırıkları canınızı sıksada duyguların sizi ele geçirmesine izin veriyorsunuz. Yapacağınız şey ise; Ne aklı bir kenara bırakmalı ne duyguları, ikisini de kullanmalısınız. 

İKİZLER BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Düşüncelerinizde farklı değişimler yaşarken, çift fikirli davranabilirsiniz. Bugün Ay, Başak burcunda ilerliyor ve kendinizi aşma konusunda size yüksek bir aktivite kazandırıyor. Seçimlerinizi doğru yapmalı ve kendinizle ilgili yeni bir pota oluşturmalısınız. Duygularınız günlük olaylardan olumlu etkileniyor ve yaratıcılığınız artıyor.

YENGEÇ BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Yakınlarınızla ilgili yollar söz konusu olabilir. Bugün Ay'ın konumu, yakın ilişkilerinize duygusal bir şekilde yaklaşmanızı sağlıyor. Onların problemleri sizi fazlasıyla meşgul edecek. Kardeşlerinizle işbirliği içinde olacağınız bir gün. Kendinizi üzecek konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Güven duygusuna ihtiyacınız var.

ASLAN BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Maddesel konularda kendinize yeni bir strateji içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

BAŞAK BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Eşinizle ilgili paylaşımlarınızın mükemmel gelişeceği bir gün. Olaylara esprili bir şekilde yaklaşacaksınız. Yaşamı kendi düşünceleriniz doğrultusunda yaşamaktan yanasınız. Bugün, çevrenizde ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişileri kendi sezgileriniz ve gözlemciliğiniz sayesinde yönlendirebileceksiniz. Detayların önem kazanacağı bir gün.

TERAZİ BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz dahilinde gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız.

AKREP BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Gücünüzü mantıklı davranışlarınızdan alıyorsunuz. Olaylara keskin bir bakış açısı getirirken, sizi tenkit edenlere karşı savunma mekanizmanız hazır. Bugün, arkadaşlarınızın davranış biçimlerini yargılamanız, size yeni bir performans sağlayacak. Onların görüşlerini, önemli bir şekilde etkiliyor ve yönlerini değiştiriyorsunuz.

YAY BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Güçlü hafızanız iletişim konusunda harikalar yaratmanıza neden oluyor. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerlerken, toplumsal hırslarınızı ön plana çıkarıyor ve olayları kendi düşünce biçiminize göre şekillendirmekle başarıyı yakalıyorsunuz.

OĞLAK BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Kendinizi yenileme ihtiyacı içinde olacaksınız. Fakat geleneksel yapınızı zorlayacak davranış biçimlerini seçtiğiniz için, başarınız gecikebilir. Bugün, detaylar ve küçük ayrıntılar önemli olacak. Kendinizi aşan düşünceleriniz var ve cesaret isteyen konularda güçlü bir motivasyon desteği arayışı içindesiniz. Kısa yolların gündem kazanması muhtemel.

KOVA BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı, çalışmalarınıza destekleyici davranışlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

BALIK BURCU 24 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, duygularınıza yeni bir boyut getireceksiniz. Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması, bazı problemlerin oluşmasına neden olacak. Karşı taraftan kabul görünmeyi beklerken, zıt kutuplaşmalar içinde olmanız, sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir.