24 ocak 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

24 ocak 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 24 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 24 ocak 2018 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde alacağınız kararlar hayatınızı olumlu yönde değiştirecek. Özel hayatınızda yaşadığınız problemlerin etkisinden kurtulmalısınız. Partnerinizin tutumu sizin hayatınızın büyük bölümünü etkiliyor. Bu durumun yaratacağı çatışmalara hazır olun. 

BOĞA BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş hayatınızda kazançlı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde karşınıza çıkacak tekliflere dikkat edin. İyice düşünüp ondan sonra hareket etmekte fayda var. Yeni iş, yeni arkadaşlıklar anlamına da geliyor. Uzun süredir beklediğiniz kişi karşınıza çıkabilir. 

İKİZLER BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Burcunuzun üzerinde kayda değer hiç bir olumsuz etkinin olmadığı rahat bir dönemdesiniz. Bugün uzun süreden beri beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Eğer paraya ihtiyacınız varsa gerek duyduğunuz miktarın beklenmedik bir şekilde ve hatta beklenmedik yerlerden elinize geçmesi ihtimali oldukça yüksektir. Alacağınız bazı haberler ya da genç bir insanla ilgili gelişmeler kafanızda yeni düşünceler uyanmasına ve şeytanca planlar kurmanıza neden olabilir. Siz bir kadınsanız bugün kendinizi çok güçlü hissetmeniz olasıdır.

YENGEÇ BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Sizi sıkan bir konudan kurtulmak için harekete geçmeniz ve yorgunluğu göze almanız olasıdır. Böyle bir durumunuz varsa aslında hemen harekete geçmeniz de gerekiyor zaten. Eğer tembellik etmeyip harekete geçerseniz herşeyin çabucak bittiğini ve düşündüğünüze değmediğini göreceksiniz. Bugün aşk hayatınız da oldukça aktif olabilir. Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür. Bunu yaptığınız takdirde fedakarlıklarınızın boşa gitmediğini de göreceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun bu değişmez. Çok istediğiniz ve bir türlü gerçekleştiremediğiniz bazı şeyler için beklenmedik destekler görmeniz olasıdır. Bugün dikkat etmeniz gereken tek şey, ani kararlar almaktan, son dakikada karar değişikliği göstermekten ve hiç bir konuda, herşeyi tam olarak anlamadan konuşmaktan kaçınmaktır.

BAŞAK BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harekete geçmeniz ve onu son derece zor bir duruma sokmanız olasıdır. Önceden düşünülmüş olsun ya da olmasın biraz uzun sayılabilecek bir yolculuk yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Birlikte olduğunuz insanın güzel bir sürprizlerini de görebilirsiniz. Bugün sizin için yenilenme ve sıkıntılardan kurtulma günü olabilir. Bütün yapmanız gereken kendi insiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir.

TERAZİ BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sizin için hem mutlu ve eğlenceli hem de ciddi sorumluluklar altına girebileceğiniz bir gün olabilir. Bazı konularda ciddi sözler verebilir, yeni bilgiler edinebilir ve yeni yeni projeler için kafa yorabilirsiniz. Duygusal ilişkileriniz son derece tatmin edici ve yoğun. Siz yalnız bir Kadınsanız, sizin yaş gurubunuzda, ciddi bir erkekle tanışabilir ve bu kişi hakkında, ileriye yönelik son derece olumlu düşüncelere kapılabilirsiniz.

AKREP BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Aslında verimli fakat asabi durumunuzun oldukça gergin olduğu bir gündesiniz. Bugün sizin için birçok yeni şeyin başlangıcı olabilir. Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Önem verdiğiniz ve başkalarıyla anlaşmazlık içinde olduğunuz bir konu varsa bugün o konuda haklı çıktığınızı göreceksiniz. Bu durum önünüzde yeni imkanlar açabilir. Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

YAY BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım-22 Aralık)

Üzerinizde otorite sahibi olan bir erkek bugün biraz canınızı sıkabilir. Bu kimse yaş ve cinsiyetinize göre Eşiniz, babanız ya da işveren veya şefiniz olabilir. Genele açık yerlerde hareketlerinize ve çevrenize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir. Bugünlerde özellikle kredi kartı harcamalarınıza dikkat etmelisiniz, canınızı sıkacak zorluklar yaşanabilir.

OĞLAK BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Gerek fiziksel gerekse duygusal olarak iki uç arasında olmabileceğiniz bir gündesiniz. Biran kendinizi son derece canlı ve yüksek morale sahip hissederken, bir saat sonra büyük bir yorgunluk ya da bedbinlik içinde olabilirsiniz. Bu durumu göz önünde bulundurarak uzun sürebilecek olan yorucu işlere hiç teşebbüs etmemeniz daha doğru olabilir. Bugün Yaşlı kimselerle son derece uyumlusunuz.

KOVA BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Hemen olumsuz olarak nitelendirmeyin fakat bugün herşeyi abartma meylindesiniz. Özellikle, bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır. İhtiyacınızdan çok fazla hatta gereksiz şeyler alabilirsiniz. Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir. En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır. Birlikte olduğunuz kimseden onun kapasitesinin üzerinde şeyler bekleyebilir ve onun en ufak hatasını bile büyük kusurlar olarak nitelendirerek hem ona, hem kendinize günü zehir edebilirsiniz. Ani ve beklenmedik şeyler yapmaya da eğilimlisiniz.

BALIK BURCU 24 Ocak 2018 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün insanların sert ya da kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Eğer herhangi bir rahatsızlık durumunuz varsa küçük bir cerrahi müdahale görmeniz de olasıdır. Hangi cinsiyette olursanız olun erkeklerle iyi geçinmenizin zor olduğu bir gündesiniz. Bugün ayrıca bir kalp kırıklığı yaşayabilir ve birisine darılabilirsiniz fakat kısa bir zaman içinde belki de biraz münakaşa ederek herşey tatlıya bağlanacaktır.