24  ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

24 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 24 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 24 ağustos 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İşinizle ilgili konularda duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Maddi konularda dikkatli adımlar atmalı aceleci bir karar sizi felakete sürükleyebilir. Özel hayatınızda ise sakin ve ılımlı yaklaşımlar ilişkinizin istediğiniz seyirde devam etmesine yardımcı olacaktır. 

BOĞA BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İşinizle alakalı konularda sorunların arkasındaki gerçekleri görmek hayatınızın rayına girmesi için önemli bir adım olacaktır. Özel hayatınızda üçüncü kişilere yer vermemeniz sizin en büyük avantajınız oluyor. 

İKİZLER BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Hem zihinsel hem de bedensel yorgunluğun üst seviyeye çıktığı bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal hayatınızı dengelemek size zarardan çok fayda sağlayacaktır. Özel hayatınızda ise dengeli davranmak sorunlara karşı en büyük kalkanınız olacak. 

YENGEÇ BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Son günlerde iş hayatanızdaki problemleri büyüterek kendinizi ağır bitr stresin altında bırakıyorsunuz. Hazırlayacağınız uygun bir iş planıyla bu problemin önüne geçebilirsiniz. İnsanların arasında karşımak özellikle de ailenizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir. 

ASLAN BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş ve özel hayatınızda yaşadığınız ani sinir patlamaları karşınızdaki insandan çok size zarar veriyor. Parasal konularda dikkatlı adım atmanızı gerektirecek bir dönem içerisine girdiniz. Sağlık konusunda daha dinç hissetmek için uyku bozukluklarına dikkat. 

BAŞAK BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İnce ayrıntılara takılmayı bırakmalısınız artık, küçük detaylara takılmak sağlığınıza zarar verebilir. Hobi ve eğitim konularına yönelmek isteyen Başak burçları için doğru bir zamanlama. Özel hayatınızda partnerinize daha fazla zaman ayırmalısınız, aklınızdaki detaylardan uzaklaşarak daha fazla vakit geçirmeniz hem partnerinize hem de size iyi gelebilir.

TERAZİ BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Manevi değerlerinizin yükseleceği ruhsal yorgunluklarınızdan arınacağınız özel bir gündesiniz. işinizle ilgili yaptığınız şeyler insanların dikkatini çekebilir ve doğal bir başarı elde edebilirsiniz. Maddi anlamda parlak bir süreçtesiniz, birikim yapmak için uygun bir dönem. Aşk hayatınızda geçmişten gelen karşılaşmaları dikkate almamanız ruh sağlığınız için daha iyi olabilir.

AKREP BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Son günlerde karşılaştığınız aksaklıklar şimdilerde aydınlık günleri müjdelemekte sizlere. Hayal kırıklıkları yaşadığınız hemen her konuda takındığınız kararlı tutum birçok sorun ve problemi aşmanıza yardımcı olabilir.  Aşk hayatınızda geçmiş takıntılarınızdan uzaklaşıp geleceğe bakmanız size yeni kapılar açabilir.

YAY BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Kararsızlık ve umutsuzluklarınızdan uzaklaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Daha kararlı olun ve başarılı girişimlerin altına imzanızı atmaktan çekinmeyin. Son zamanlarda yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Toparlanarak özel hayatınızda yeni fırsatlara yer açın.

OĞLAK BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İşinizle ilgili konularda fikirlerinizi söylemekte acele etmemeli, herkesi dinlemeli fikir alışverişlerinde bulunmalısınız. Planlarınızı harekete geçirmek için sakin davranmalı ve bir süre daha beklemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusallıktan ziyade mantıksal yaklaşımlarda bulunmalı, doğru anladığınızdan emin olmadığınız konularda eş ya da sevgilinize haksızlık etmemeye özen göstermelisiniz.

KOVA BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Yatırımlar ev değişikliği gibi konularla meşgul olacağınız birgün olabilir. Detayların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz planları harekete geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda partnerinizle gereksiz inatlaşmalar içinde olmamaya özen göstermeli, anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU 24 Ağustos 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Öğrenme ve bilgi edinme arzunuzun ön plana çıktığı bir gün. İnsanlarla diyalog kurarak mesleğinizle ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Eski dostlar ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek içinde ideal bir gün olabilir. Özel hayatınızda da ilişkilerinizde ortak noktada buluşmakta zorlanabilir ve partnerinizin sizi incitici sözleri ile kırılabilirsiniz.