23 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

23 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 23 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 23 şubat 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu zamanlar uzun zamandır düşündüğünüz ama bir türlü hayata geçirmediğiniz planların hayat bulması için en uygun zaman. Kendinize yaratacağınız bu süre sizin yeniden doğuşunuza, ölü toprağını üstünüzden atmanıza yardımcı olacak. Yeni yerler keşfetmek, insanlar tanımak hayata karşı bakış açınızı da değiştirebilir. 

BOĞA BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş hayatanızdaki ufak tefek sorunlar artık bir büyük çöp yığını haline gelmiş. Bu durum sizin çalışma azminizi yok etsede olaylardan artık kaçmamalısınız. Olaylara karşı takınacağınız tavır sizin gelecekteki yaşamınızı da etkileyecektir. Derinlemesine düşünmenin etkisinden artık çıkmalı ve olayların sizin düşündüğünüz gibi sonuçlanmayacağını görmelisiniz. 

İKİZLER BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Sürekli fikir değiştirerek hem kendinizin, hem de çevrenizin zor durumda kalmasına neden oluyorsunuz. İlişkini hakkında fazla konuşmamalı ve çevrenize bilgi vermemelisiniz. Özel hayatın mahremiyetini isteyen partnerinizin fikirlerine saygı gösterin. Bugünlerde özellikle kredi kartı harcamalarına dikkat.

YENGEÇ BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün enerjik bir gününüzdesiniz. İşlerinizi önem sırasına göre düzenleyip gerçekleştirmek için ideal bir gün. Aşk hayatınızda ise, paylaşım konusunda karşınızdakinin fikrini almamakla yanlış yapıyorsunuz. O, sizden daha akıllı davranıyor. Yalnızlıktan hoşlanıyor olmanız, eski dostlarınızı unutmanızı gerektirmiyor. Sizden haber bekliyorlar.

ASLAN BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İş birliği içinde olduğunuz kişilerden sonra zarar görüyorsunuz. Hata biraz da sizin unutmayın. Aşk hayatınızda ise, partnerinize göre fazla cesurca hareket ediyorsunuz. O,sizden çok daha fazla temkinli davranıyor. Hafta içi sendromundan etkilenmeyen ender kişilerden birisiniz. Bugün çevrenize örnek olacaksınız.

BAŞAK BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınız sizden haber bekliyorlar. Onlara ulaşmayı denemelisiniz. Aranızdaki olayları zamana bırakmakla hata ediyorsunuz. Sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. Eklemlerinizdeki problemler yüzünden, zor günler yaşayabilirsiniz. Kemiklerinize dikkat edin.

TERAZİ BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Politik yapınızı her alanda gösteriyor olmanız sizin lehinize gerçekleşiyor. Çevreniz sizi çok seviyor. Karşılıklı iletişim konusunda oldukça başarılı bir tablo çiziyorsunuz. Aşk hayatınızda sorunların çözümü için ilk adımı atmaktan çekinmeyin. Spor yapmanız gereken bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Vücudunuza özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Söz konusu iş olunca sizden daha çalışkan kişi olamaz. Her alanda kendinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise, aranızda ki sevginin gerçek anlam da sizi mutlu ettiğine inanıyorsanız, ona bunu anlatmalısınız. Akşam saatlerinde keyfiniz kaçıyor ve neşesiz oluyorsunuz. Erken uyumayı denemelisiniz.

YAY BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İş yaşantınızda her gün koşullar değişiyor ve siz bu olaylardan gocunmuyorsunuz. Her şeye hazırsınız. Aşkla özgürlüğü karıştırdığınız için, onunla aranızda her şey sorun oluyor. Fedakar olmayı deneyin. Fazla yorulmamaya ve düzenli yaşamaya ihtiyacınız var. Bugün erken uyumaya özen gösterin.

OĞLAK BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Kazançlar konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çevrenizin sesine kulak verin. Karlı çıkacaksınız. Süregelen ilişkinizde yakaladığınız uyumu bozmamaya çalışmalısınız. Bugün güzel bir gün unutmayın. Çevrenizin sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Bugün yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

KOVA BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

İş yaşantınızda yapacağınız yenilikler konusunda çevrenizden destek alıyorsunuz. Oldukça başarılısınız. Aşk hayatınızda ise, sizin önem verdiğiniz konularda partneriniz oldukça habersiz ve sizi anlayamamaktan şikayetçi. Bugünlerde önemsiz gibi görünen baş dönmeleriniz, daha sonra problem olabilir. Bir doktora görünmelisiniz.

BALIK BURCU 23 Şubat 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İş hayatınızda yeni atılımlar için uygun bir dönemdesiniz. Konuları derinlemesine incelemelisiniz. Başarı sizin. İlişkinizde yaşadığınız problemleri biraz da siz yaratıyorsunuz. Her şey istediğiniz gibi olmayabilir. Çevre ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Çoğu kez yalnızlık duygusuna kapılıyor, ve üzülüyorsunuz.