23  ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

23 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 23 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 23 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün özel hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizin sizin kararlarınızı desteklemesi gelecek planlarınızda yeni gelişmelerin yaşanmasına yol açabilir. Maddi konularda uzun zamandır beklendiğiniz bir haber üzerinizdeki ağrılığı alacak. 

BOĞA BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş hayatınızda yaşadığınız sorunların üzerine yoğunlaşmalı ve kilit noktaları tespit ederek bunların üzerinden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda dışarından gelecek müdahalelere partnerinizin desteğinizi almak size kalkan görevi görecektir. 

İKİZLER BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İş hayatınızda beklenmedik olayların yaşanacağı bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanları takmayın ve şanlı gününüzün keyfini çıkarın. Uzun zamandan beri aklınızdaki yolculuğa çıkmak için en uygun zaman dilimi içerisindesiniz.

YENGEÇ BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Gergin bir gün geçirebilir ve bunun etkisini sevdiklerinize göstermek aranızda çatışmaların yaşanmasına yol açabilir. Yaşayacağınız olaylar sizi sağlıklı düşünmeden alıkoyabilir. Bugün atacağınız ve söyleceğiniz her şeyde dikkatli olmalısınız. 

ASLAN BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Özel hayatınızla ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir güne giriyorsunuz. Uzun zamandır devam eden ve iplerin kopma noktasına sorunlar ortadan kalkıyor. Hayalini kurduğunuz bir ilişki sizleri bekliyor. 

BAŞAK BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Her türlü konuda hırsınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. İş ilişkilerinizde nefret ve kıskançlık duygunuz başınıza ciddi sıkıntılar açabilir. Sakin ve kontrollü davranırsanız işler sizin için olumlu ilerleyebilir. Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler söz konusu. Partnerinizden bir sürpriz alabilir ve bu sürprizle günün tüm gerginliğinizi üzerinizden atabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Finansal konularda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün olabilir.  İş hayatınızdaki gelişmeler finansal anlamda size olumlu gelişmeler sunuyor. Özel hayatınızda ise pişmanlıklar yaşamamak için duygusal konularda daha duyarlı olmalı ve tartışma yaratacak davranışlardan kaçınmalısınız.

AKREP BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Gerek iş gerekse özel hayatınızda başarılı olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatındaki disiplini yapınız, başarıya ulaşmanız için size fırsatlar sunuyor. Özel hayatınızda ise her zamankinden daha ılımlı ve sakinsiniz, bu tavrınız ikili ilişkilerinizde sizlere olumlu dönüşler sağlayabilir.

YAY BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İş hayatınızda keskin kararlar almadan önce ayrıntılara önem vermeniz ve finansal anlamda risk taşıyan işlerden  uzak durmanız sizin lehinize olabilir. Fevri davranışlarınıza son verirseniz durumun size sağlayacağı olumlu dönüşleri de görebilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinize karşı takındığınız soğuk tavır, partnerinizle aranızdaki ilişkilere zarar verebilir. Sakinliğinizi koruyarak, planlı ve soğukkanlı yaklaşmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Gerginliğiniz yüzünden etrafınızdaki insanların kalbini kırıyorsunuz. Sinirlerinizi kontrol etmezseniz çevrenizdeki insanları kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Finansal konularda beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar sergileyin olayları sakinlikle ele alın.

KOVA BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Özel hayatınızda gerginliklere ve ani kararlarla ayrılıklara sebep olacak davranışlar içinde bulunmamaya dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Kontrollü davranarak işleri lehinize çevirebilirsiniz. Beklenmedik harcamalar canınızı sıkabilir. Uzağınızda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber bir anda neşenizi yerine getirebilir.

BALIK BURCU 23 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Hem iş hem de özel hayatınızda ayrıntılarda gizlenmiş konular üzerinde daha iyi çalışarak, rahatsızlık duyduğunuz, suçlandığınız, haksızlığa uğradığınız alanlarda haklılığınızı ispatlayarak hakimiyeti ele alabilirsiniz. Özel hayatınızda sıkıntıların olacağı birgün. Sessiz kalıp mantıklı düşünerek yapılması gerekenler ile ilgili daha doğru kararlar verebilirsiniz.