22 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

22 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 22 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 22 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda geçmişten gelen bir takım sorunlar son günlerde karşınıza çıkacak. Alacağınız bir yardım sizi bu sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Soğukkanlı olmak ve düşünerek harekat etmek sorunları fırsata çevrimenize olanak sağlayabilir. 

BOĞA BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Tam umudunuzu yitirdiğiniz anda yeniden aşkın filizlendiğini hissedeceksiniz. Çözeceğiniz sorunların cevapları doğru kişiye ışık tutuacak. 

İKİZLER BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Partnerinizin isteklerini karşılarken, bir inatlaşma pozisyonu içinde davranıyormuş gibi imaj yaratmak zorunda değilsiniz. Bu tür davranmayı alışkanlık haline getirmeyin. O üzerinizde her zaman hissettiğiniz "şeytan tüyü" bazen size yardımcı olmayabilir ve beklemediğiniz anlamda ters tepki alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Başkalarının, başkalarıyla olan ilişkilerinde çok adaletli bir yargıç ve yardımsever bir polis müfettişi oluyorsunuz. Peki, aynı davranış tarzını kendi çerçevenize dahil olan olaylarda, niçin göstermekte güçlük çekiyorsunuz. Siz bu tavrınızın çok kere farkında bile olmuyorsunuz. Bu yönünüzü törpülemek zorundasınız.

ASLAN BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Çalışma yaşamınızda sosyal bir kişi olarak tanınıyor ve seviliyorsunuz. Hatta, herkes zor durumda olduğu zaman, yardıma çağrılan bir kişisiniz. Fakat, çok fazla yarar payınız olan konularda, en yakınlarınızı bile görmediğiniz durumlar oluyor. Bu yönünüzü de partneriniz çok iyi biliyor ve sizi uyarıyor. Ona kulak verin.

BAŞAK BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Alışkanlıklarınızdan sizi vazgeçirmeye çalışan arkadaşınızın sözlerine kulak asmayın. Şimdiye kadar; onun sizi yöneltmeye çalıştığı konuya benzer birçok pozisyonla karşı karşıya kaldınız ve hiçbir sıkıntıya uğramadan işin içinden sıyrıldınız. İş birliklerine önem vermeniz güzel bir davranış; fakat bir yere kadar. Bu sınırı kesin bir şekilde, çizerek gösterin.

TERAZİ BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Yaşamınızı kuruntular zinciri haline getirmenizde üstünüze yok. İş çevrenizde gelişen ve sizi çok az da olsa tedirgin eden gelişmeler de, siz taraf değilsiniz. Aksine; toplamda, bir yapıştırıcı gibisiniz. Bu nedenle; aile büyüklerinizin bu konudaki sözlerine dikkatinizi verin. Çünkü, onlar bazı şeyleri daha iyi biliyor ve değerlendiriyorlar.

AKREP BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Çok çabuk panikliyor ve mantığınızın o an için iflasına neden oluyorsunuz. Bu kadar sinirli olmanızı gerektiren bir neden de ortalıkta yok. Bazen, normal iş akışınızda olması gereken kıvrımları büyüterek bir labirent oluşturuyorsunuz. Oysa, işi bir analizör gibi değerlendirme konusunda da son derece yetenekli ve doğru bir düşünce yapısına sahipsiniz.

YAY BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Kendisine çok değer veren bir kişilik yapınız olmasına rağmen; asıl sahip olduğunuz değerler konusunda sahiplenici olamıyorsunuz. Çünkü, karşı karşıya kaldığınız her olay karşısında, iyi bir düşünme yetisine sahipsiniz ve bunu doğru somut adımlara dönüştürebiliyorsunuz. Spekülasyona neden olacak şekilde başkasının fikrini almayın.

OĞLAK BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Geçmişin küskünlüklerini bir kenara bırakın ve yeniden yaşamanız gereken konuları onlarla bir karma yaparak kendinizi mutsuz etmeyin. Çünkü, zaten aldığınız her nefesin hesabını kendi kendinize soruyor ve gergin bir ortam yaratıyorsunuz. O şekilde veya başka bir şekilde; siz ne yaparsanız yapın, sizi mutsuz edenler de yaşamlarını sürdürüyorlar.

KOVA BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

İş yaşamında önem verdiğiniz konuları geliştirmekte üstünüze yok. Fakat, bu olumlu kesitiniz, bazen popülariteye yönelik davranışlarınızla sekteye uğruyor. "Sekteye uğramak" başarısızlığa uğramak anlamında değil. Sadece, adımlarınızın ölçüsünü abartılı atıyorsunuz. Yakın iş arkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin.

BALIK BURCU 22 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor. Kendinizi motive etmelisiniz.. Kendinizi ifade ederken zorlanmanız sizin suçunuz. Olaylara daha geniş pencereden bakmayı öğrenmelisiniz. İçsel olarak bir şeyleri bastırmak istercesine durmadan hareket içindesiniz. Ayak bileklerinize dikkat edin.