22 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

22 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 22 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 22 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar çevrenizdeki insanların size iyiliği de kötülüğü de dokunabilir. Beklenmediğiniz insanlardan size gelecek kötülük ve iyilik aklınızı karıştırabilir, yaklaşımınızda değişikliğe yol açabilir. Bu durumun geçici olacağı gibi etkilerini ömür boyu hayatınızda görecek şekilde kendinizi moda sokmamalısınız. 

BOĞA BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Aşk hayatınızdaki karşıklık hayatınızın diğer alanlarına yansıyor. Özellikle çatışmaları doğuran bu duruma bir an önce bir çare bulmalısınız. Düşündüğünüz gibi çözüm karşıda tarafta değil sizde bulunuyor. Her şeyden önce yaşadıklarınızı partnerinizle birlikle neden-sonuç ilişkisi içerisinde incelemeniz, ortak bir yol bulmalısınız. 

İKİZLER BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün hayatınızın en enerjik ve aynı zamanda huzurlu günlerinden birini yaşayacaksınız. Hiç bu kadar huzurlu ve ve enerjik olmadınız. Geçmiş yaşantıları değerlendirip yeni bir başlangıç için yani düşündüklerinizi uygulamak için güzel bir gün. Özel hayatınızda ise tatlı heyecanlar ve mutluluklar sizi bekliyor.

YENGEÇ BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün kötü bir haber alma ihtimaliniz var. Herhangi bir sağlık sorunu veya ikili ilişkiniz kötüye gidebilir. Sağlınızı sakın ihmal etmeyin. Net kararlar verip geçmişinize takılı kalmayın. Haksızlıkları ortadan kaldırma vakti geldi. Özel hayatınızda sevgilizi veya eşinizi dinleyin. Beraber alacağınız kararlar daha olumlu sonuç verecek.

ASLAN BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Siz de bugüne huzurlu başlayıp bitirecek olanlardansınız. Bugün huzurlu bir gün sizleri bekliyor. Beraberliği uzun süren bir ilişkiyi resmileştirmekten korkmayın ve bu engeli aşın. Yaşanan sorunları görmezden gelmeyin ve açıklığa kavuşturun. Bugün en önemli şey sağlığınız. Havanın azizliğine uğrayıp gripten kaçının.

BAŞAK BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni başlangıçlar sizin için iyi olabilir. En ufak bir yenilik sizi oldukça feraha kavuşturup rahatlatacak. Alacağınız her kararın ayrıntısına dikkat edin ve buna göre hedef belirleyin. Haklı veya haksız olduğunuz ayrılıklarda eski eşiniz veya sevgiliniz size karşı planlar yapıyor olabilir. Bunun önlemini mutlaka alın ve hazırlıklı olun.

TERAZİ BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak. Hem beden hem de ruhsal açıdan zinde olacaksınız. İşlerinizle ilgili de herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Etrafınızla ilgili olarak kıskanan gözlerden ve davranışlarınızdan uzak durun.

AKREP BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İşinizle ilgili problemleri mantık süzgecinden geçirerek aşacaksınız. Bugün yüksek zekanız size yardımcı olacak. Ancak bu durum karşısında da mütevazi olmayı elden bırakmayın.İnsanlar sizi takip ediyor olacak. Seyahat, eğlence gibi özel bir durumu erteleyebilirsiniz.

YAY BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Ruhunuzu özgür bırakmak istiyorsunuz. Bu haliniz ise gözlerden kaçmıyor. Davranışları ile uyumsuzluk yaratan insanlardan bir kaçını hayatınızdan atabilirsiniz. İş ile ilgili oldukça güzel haberler gelecek. Yalnız harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

OĞLAK BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Daha önce almış olduğunuz hızlı kararlar, bugün problem olarak karşınıza çıkacak. Bu uyarıyı dikkate alın ve öfke ile alınacak kararlardan uzak durup bir kez daha düşünün. Maddi durumlar biraz sıkıntıya soksa da sabırla bunların üstesinden gelebileceğinizi biliyorsunuz. Aile içinde siz ve fikirleriniz daha önem kazanacak.

KOVA BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (21 Ocak - 20 Şubat)

Bugün geçmişinize gitmek isteyebilirsiniz. Özellikle yakınlarınızla yaşadığınız acı hatıralar gün yüzüne çıkabilir. Bugün daha kaygılı daha karamsar bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Ayağınıza gelen fırsatları değerlendirin. Ümit ettiklerinizi gerçekleştirmek için bugün iyi bir gün.

BALIK BURCU 22 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK ve HAFTALIK YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Kişisel gelişimizin yolunuzu açıyor. Aile ve çevrenizde isteklerinizi başarıya götürmeye yardımcı olacak. Kimsenin sizi yönlendirmesine sakın izin vermeyin ve kendiniz için doğruyu siz seçin. Özel yaşamınız ile ilgili alacağınız ani kararlarda duygusal davranmayı bir kenara bırakın. Çünkü bu ilişki içinde olduğunuz insanlarla çatışmauya sokabilir.