22 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındsa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

22 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 22 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 22 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün sezgilerinizin izinden gitmelisiniz. Rüyalarınızda gördüklerinizi gerçek hayatta da takip etmelisiniz. Gördüğünüz rüyalara önem verin ve ne görüyorsanız unutmamak için bir yere not edin. Gördüklerinizin ne analama geldiğini araştırmaya çalışın. Fiziksel olarak karşı cinsin ilgisini çektiğiniz günlerden geçiyorsunuz. Sürpriz tekliflere açık olmalısınız.

BOĞA BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugünlerde herhangi bir konuda yoğunlaşma ve odaklanma sorunu yaşıyorsunuz. Kendinizi iş hayatınızda biraz daha öne çıkarmanın yolunu bulmaya çalışmalısınız. Düşüncelerinizi önemseyin ve her fırsatta bunları açıklamaktan çekinmeyin. Biraz daha girişken olmanın zamanı geldi, kapıları zorlamalısınız. Herşeyi siz bilemezsiniz bunu aklınızdan çıkarmalı ben bilirim havasından vazgeçmelisniz. Mantıklı düşünerek hareket etmeye çalışın ılımlı ve hoşgörülü olun. Tartışmalarda sakinliği koruyup yıpratıcı olmayın.

İKİZLER BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugünlerde büyük problemle ryaşıyorsunuz ve henüz bunları çözemediniz. Çevrenizde size zarar verdiğini düşündüğünüz kişlerden uzaklaşmak onları hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Biran önce karar alın ve uygulayın. İnsanları ikna edebilme yetenğine sahip olduğunuzu siz de artık fark edeceksiniz. Kendinizi daha çok dinlemeli sessiz sakin bir yerlere gitmelisiniz. Özel hayatınızda da yaşadığınız sorunları çözebilmek için en uygun zamanlardan geçiyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün artık cesur olmanın zamanı geldi. Bugünlerde göstereceğiniz cesaret ve bunlarla birlikte duracağınız kararlı duruş önünüzdeki engelleri aşmada ve sorunlarınızı çözmede size yardımcı olacaktır. Yeni başlangıçlara hazır olun, bitmesi gerekenlerin artık sonuna geldiniz. İş yaşamınızda da bitiş ve başlangıçlara da hazır olun. Cesur olun ki hayatın size sunduğu fırsatları değerlendirebilin.

ASLAN BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Hayatınızda ki netleşmelerle yolunuzu daha kararlı bir şekilde çizip ilerleyebilirsiniz. Kendi işinizin sahibiyken şartlar değişti ise bu süre içinde yeninden yapılanabilir geçmişte birlikte çalıştığınız insanların desteğini alarak önemli girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. 

BAŞAK BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün isteklerinizin tam anlamıyla yerine gelmemesi sizleri üzebilir ve olaylara haddinden fazla tepkiler vermenize sebep olabilir. Her şeyi gerçekçi bir gözle ele almalı başarısız olacağım endişesiyle kendinizi negatif anlamda kodlamamalısınız. Girişimlerde bulunun cesur olun fakat abartılı davranışlar sergilemekten gün boyunca kaçının. 

TERAZİ BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Etraftakilere dikkat! Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Sözleriniz susar gözleriniz konuşur adeta. Karşı cinsin yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu durum beraberliği olmayan Akrepler için olumlu iken beraberliği devam edenler için oldukça stresli tartışmaları beraberinde getirebilir. Bugün bozulan ilişkilerinizi ve sürekli tekrarlayan iletişim problemlerinizi zekanızı kullanarak kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. 

AKREP BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Kişisel hayatınızı bir kenara bırakın. Bugün iş yaşamınızda da etkili girişimlerde bulunarak bulunmak istediğiniz noktaya güvenli adımlarla ilerleme imkanı bulabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek olmalı. Sizler duygularıyla yaşayan hassas ve duyarlı insanlarsınız sizi ruhsal anlamda anlamayan insanların tepkileri ile çok çabuk incinebiliyorsunuz güçlü olun ve sezgilerinizin yönlendirdiği şekilde hareket edin.

YAY BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Aşk hayatınızla ilgili konularda bugün ben merkezli düşünerek yanlış kararlar alabilirsiniz dikkatli olun. Son pişmanlık fayda etmeyebilir. İş hayatınızda ise gereksiz çıkışları ile sizi yoracak mesai arkadaşlarınıza dikkat edin ve tartışmalardan kaçının. Gün sizin için ne kadar stresli ve y yorucu olsa da yöneticilerinizin dikkatlerini üzerinize çekmeye çalışın bunu başardığınız takdirde fikirlerinizi ifade edecek.

OĞLAK BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hoyrat davranışlardan kaçının! Maddi konularda yakın dostlarınızın ve aile bireylerinizin görüşlerinize başvurmaları ve duygusal davranışlarda bulunmamalısınız. Sırf duygusallığınız ve iyi niyetinizin sonucu sizin için ciddi bir maddi sıkıntıyı beraberinde getirebilir. Bugün işinizle ilgili konular da iletişime fazlasıyla önem verin. Özel yaşamınızda ise sosyal hayatınıza biraz daha önem vermeli ve yeni insanlar tanımanın yaşamınıza katacağı güzel enerjilerle yeni coşkuları yüreğinizde yaşamalısınız. 

KOVA BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün ruhsal olarak arınma ve gelişme zamanı sizler için kısa sürelide olsa tüm benliğinizle meditasyon yapın dua edin ve ruhsal enerjinizi tamamen arındırın. İşinizle ilgili konularda ortak hareket edeceğiniz insanların tekliflerine hemen evet dememelisiniz bugün. Size sunulanın arkasında farklı konular olabilir. İnsanların düşmanca tavırlarına karşı dikkatli davranmalısınız.

BALIK BURCU 22 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

İş hayatınızda ani başlangıçlar hızlı sonuçlar sizi şu anda bulunduğunuzdan daha iyi şartlara taşıyacaktır. Çok güvendiğiniz insanlar dışında gelişmeleri kendi içinizde yaşamaya özen gösterin. Kıskanç insanların varlığını unutmadan hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise aşka teslim olmuş yüreğiniz size huzurun kapılarını aralarken kimsenin sizi düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenizden alıkoymasına izin vermemelisiniz….